Planuję zrobić niespodziankę moim dziewczynom (jedna ma lat tylko kilka mniej ode mnie, a druga ma ich prawie 16) i chcę Je zabrać na wycieczkę/wypad w Polskę w najbliższy długi weekend (1-4 maj)
Myślałem o jakimś wyjeździe do np. Warszawy, Wrocławia, Torunia, w Góry Świętokrzyskie, Bieszczady itd. czyli wszędzie. Poradźcie dokąd mogę się udać i co w Waszych miastach/okolicach moglibyśmy zobaczyć ?.
A tak zupełnie na wszelki wypadek dodam, że Kraków i jego okolice znamy, aż za dobrze
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 18:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zamiast zaintrygować moje dziewczyny to mnie zaintrygowałeś ...
nie znałem wcześniej tego określenia, ani tej "zabawy", a wydaje się być świetnym pomysłem na spędzenie wolnego czasu
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Bardzo polecam tamę solińską.. niesamowite wrażenie w polsce trudno o podobny widok. Do tego historia zalanego miasta. Jest co zwiedzać.
yyyyy to aż takie fascynujące? hmmm może dlatego że jestem tam praktycznie co tydzień nie robi to na mnie wrażenia ale tamę to polecam w nocy uuuuuu piękny widok, jeszcze jak czyste niebo i gwiazdy widać to na prawdę rewelacja
zamiast zaintrygować moje dziewczyny to mnie zaintrygowałeś ...
nie znałem wcześniej tego określenia, ani tej "zabawy", a wydaje się być świetnym pomysłem na spędzenie wolnego czasu
Będę zwracał uwagę na Twoje logi w łódzkich skrzynkach A gdybys nadal miał problem z wyborem ciekawych miejsc, przejrzyj stronę opencaching.pl
dokąd mogę się udać i co w Waszych miastach/okolicach moglibyśmy zobaczyć ?
Polecam Złoty Stok oraz zwiedzanie kopalni złota. Poza tym znajdziesz wiele ciekawych miejsc, które można zobaczyć, chociażby Jaskinia Niedźwiedzia w Kletnie, wiele ciekawych szlaków pieszych. Jeżeli jesteście zainteresowani, to mogę pomóc w szczegółach, znam trochę te okolice.
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:34
Tylko uwaga na pana sierzanta sztabowego Krzysztofa Wozniaka z KPP Klodzko, ktory zatrzymuje dowody rejestracyjne na podstawie miejsca zamieszkania. I w ogole jest bardzo nadgorliwy.
Tylko uwaga na pana sierzanta sztabowego Krzysztofa Wozniaka z KPP Klodzko, ktory zatrzymuje dowody rejestracyjne na podstawie miejsca zamieszkania
Ale na jakiej podstawie mogą Ci zatrzymać dowód rejestracyjny w kontekście miejsca zamieszkania? Bo chyba Cię nie zrozumiałem. Czy po ich drogach mogą się poruszać tylko samochody z określonymi tablicami rejestracyjnymi? Ostatnio jeździłem po tych drogach i nie było problemów, ale jechałem z CB, więc może dzięki temu udało mi się uniknąć kontaktu z nimi
Ale na jakiej podstawie mogą Ci zatrzymać dowód rejestracyjny w kontekście miejsca zamieszkania? Bo chyba Cię nie zrozumiałem. Czy po ich drogach mogą się poruszać tylko samochody z określonymi tablicami rejestracyjnymi? Ostatnio jeździłem po tych drogach i nie było problemów, ale jechałem z CB, więc może dzięki temu udało mi się uniknąć kontaktu z nimi
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 09:13
emes napisał/a:
Ale na jakiej podstawie mogą Ci zatrzymać dowód rejestracyjny w kontekście miejsca zamieszkania?
Juz pokazuje, o co chodzi:
Znajdz mi na tym pokwitowaniu powod zatrzymania dowodu
Powodem kontroli bylo co prawda zatrzymanie w zatoce autobusowej (pech chcial ze ich nie zauwazylem, az sie zatrzymalem), bo w okolicy jedyny kawalek utwardzonego pobocza bez rowu to byla wlasnie ta zatoka. A pozniej typ baaaaaaardzo chcial wyrobic dzienna norme mandatowa, wiec obwachal mi zamochod dokladniej, niz celnicy na wschodniej granicy.
_________________ Naczelny Maruda Kraju.
Heretyk.
Ostatnio zmieniony przez Eddek Pią Maj 02, 2008 14:20, w całości zmieniany 1 raz
Prowokacja fajna
Biedak nie zmieścił się w jednej linijce, a Ty się czepiasz A może czytać nie umi ?
A tak poważnie, to jaki powód podał ? Bo bez uzasadnienia chyba Ci prędkości do 50km/h nie ograniczył ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum