Wysłany: Wto Maj 06, 2008 20:57 Warszawski spot Volvo-Rover.
Witam Roverzystów i zapraszam pod most Łazienkowski, 18 maja o godzinie 14:00
Link do tematu ze strony volvoforum.pl
http://volvoforum.pl/viewtopic.php?t=13745
Tylko nie mam pojęcia czy dla niezarejestrowanych na naszym forum ten link będzie widoczny.
Jeśli nie, to wrzucam kopie pierwszego posta.
Ogłaszam wszem i wobec, wszystkim chętnym, iż w niedzielę 18 maj godz. 14.00 odbędzie się spotkanie miłośników Volvo na cyplu czerniakowskim (podmost).
Zapraszamy stałych bywalców oraz nowych userów naszego forum.
Termin nie koliduje z F1
Mapka dojazdowa
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 20:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja po USA jeździłam volvo, ale głośno nie powiem co o nim myślę
Nie musisz.
Znam zdanie USmanów na temat Volvo.
Teraz to już nie Volvo tylko Fordostolec.
Ja mam 14-sto letnie auto ( drugie z 2000r. i też Volvo ).
Chucham i dmucham na niego bo do żółtych tablic musi dociągnąć.
Ja po USA jeździłam volvo, ale głośno nie powiem co o nim myślę
Nie musisz.
Znam zdanie USmanów na temat Volvo.
Teraz to już nie Volvo tylko Fordostolec.
Ja mam 14-sto letnie auto ( drugie z 2000r. i też Volvo ).
Chucham i dmucham na niego bo do żółtych tablic musi dociągnąć.
Ale to była z 20 letnia padaczka, zaniedbana, seria 200 bodajże. Hamulce mu zajechałam do zera w 3 miechy a potem jeździłam bez hehehe. Jedno trzeba było mu przyznać, miał takie wspomaganie, że moich wyczynów maluchem bym nie powtórzyła, aż sie sama zdziwiłam, że potrafię parkować
W takim stanie to na każde auto można narzekać.
Volvo po wprowadzeniu serii 200 na rynek amerykański mało nie popłynęło finansowo.
Auta przyjeżdżały do serwisu tylko na klocki, filtry i wymianę oleju.
Nie mówię, że nie. Przed stanami byłam zakochana w volvo i to było dla mniej jedyne istniejące auto. A wiadomo, że każde auto można zajechać i ktoś z tym bidokiem to niestety zrobił No ale mi trauma została
A z innej beczki w Szwecji policja ma volvo ze skóra w środku i takim kółeczkiem na kajdanki... wypas normalnie
Ja nie wiem, czy dotrę tak wcześnie, ale spróbuję.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum