[ Dodano: Czw Maj 01, 2008 10:19 ]
Po rozmowie z kilkoma osobami doszliśmy do wniosku że jednak pierwotny plan zostaje czyli Odrzykoń jadę tam w sobotę oczywiście jak będzie pogoda, dam znać jaka droga i ogólnie czy warto jechać, poszukam też jakiegoś ładnego miejsca na sesje zdjęciową autek
to może sie ktoś zajmie organizacją?? Z tego co pamiętam to Markzo, ty daleś temat więc sie staraj ....
tak do końca nast tygodnia pasowalo by już wiedzieć co się bedzie działo itp
Zbiorka pod Tesco o godz. 11:00, czekamy do 11:30 potem jedziemy rozmawialem z moim tatą, mowi zeby zrobic taki motyw ze np z rzesozwa jechac przez matysowke tymi "górkami" wyjedziemy wtedy w kielnarowej, to taki skrocik jest;) potem przez błażowe i ciut inaczej niz jest na mapie, bo tam jest kawalek z dziurami mijamy błażową i kawalek za nia skrecamy do futomy i z futomy juz wbijamy sie na trakt wegierski a stamtad juz prosto do Odrzykonia.
Zastanawiam sie ciagle nad posilkiem a konkretnie obiadem, dzwonilem tam i jest knajpa pod samym zamkiem i tam bez zadnych rezerwacji mozna cos zjesc. ale jeszcze sie popytam bo moj kuzyn jezdzi duzo po tamtych rejonach i mysle ze zna jakis fajny zajazd;)
myslelismy z Hercem zeby cala ta wyprawe uwiecznic na kamerce, co Wy na to??
i oczywiscie kto jest chetny??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja się pisze na zbiórkę, pogadamy, pooglądamy. Ja nie mogę z niedzielę jechaćw dłuższą trasę bo jestem zajęty. Piszcie, co i jak żebym wiedział kiedy się zjawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum