Wysłany: Sro Maj 14, 2008 23:10 Kraków, spot 18.05.2008, tam gdzie zawsze, o stalej porze :)
Zapraszamy na spot Krakowski wszystkich z Krakowa i poza krakowa, miejsce to gdzie zwykle, czyli parking przy Real na Bora-Komorowskiego, potem wspolne jedzonko na BP
godzina 14sta.
serdeczne zaproszenie dla posiadaczki czerwonego MGF
Ostatnio zmieniony przez Pawel_W Czw Maj 15, 2008 07:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 23:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na takie zaproszenie to nie wypada nie przyjechać Będę o 14.
Jest jakieś konkretne miejsce na parkingu wyznaczone do spotkań, czy mam jeździć i szukać?
Witajcie,
Bardzo chętnie bym się pojawił moim nowym ROVERkiem 323F , ale niestety mam komunie chrześnicy.
Obiecuje sie pojawić następnym razem-mam chyba najbliżej z Was, bo muszę tylko przejść przez jezdnię i jestem na miejscu
ja też będe jeśli trafie ale najpierw na tuning show do centrum. prawie centrum w sumie to nie daleko od tych alei. może ktoś pomoże dojechać z okolic ruczaju
ja też będe jeśli trafie ale najpierw na tuning show do centrum. prawie centrum w sumie to nie daleko od tych alei. może ktoś pomoże dojechać z okolic ruczaju
Byłam dziś na tuning show, ale to raczej nie w centrum, tylko na ul. Centralnej, po drodze na Hutę. Jak z Ruczaju, to ja mogę poprowadzić, zastanawiam się tylko jaką trasą z Nowego Sącza chcesz jechać, żę po drodze masz Ruczaj i Aleje?
nie nie. Jestem na RUCZAJU NA MIESZKANIU U MOJEJ DZIEWCZYNY I JAK TEN TUNING SHOW WYGLĄDA??? OPŁACA SIE PŁACIĆ 20ZL?? I O KTÓREJ SIĘ UMAWIAMY??? I GDZIE DOKŁADNIE. JA STOJE NA PARKINGU KOŁO BLOKU NR 35. KOŁO BUDOWY STACJI BENZYNOWEJ CHYBA POZDRO
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 17:12
HaDeSsS możesz tylko żałować że się nie pojawiłeś
Pojawiło się 8 autek i mam nadzieję że na kolejnym spocie przybędzie roverowiczów
Myślę, że uda mi się wrzucić zdjęcia no i oczywiście także te zaległe z innych wyjazdów
dziękuje wszystkim za tak liczne przybycie, a najbardziej tym którzy przyjechali pierwszy raz mam nadzieje że na kolejne spoty przyjedzie jeszcze wiecej roverków
KRAKÓW ŻYJE
w tajemnicy powiem że jest juz pomysł na cos wiekszego z większą zabawą i trzeba bedzie sie wykazac kreatywnością nas, organizatorów czeka troszke pracy ale warto dla tak sympatycznych sympatyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum