Wysłany: Czw Maj 22, 2008 18:40 [R111] Zawieszenie
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: 1996
mam problem !!! lewa strona samohodu z pzodu jest nizej od prawej o jakies 3cm jest na wysokosci 54-55cm moje pytanie czy da sie to dopompowac czy czeba wymieniac wiem ze tyl z pzodem sie pompuje a i zarazem tylnie lewe kolo jest troszke pohylone do wewnacz i mysle ze sie wyprostuje ! jak dopompuje oile mi odpowiecie czy sie da jeszcze napompowac prosze HELLP MI!!!
[ Dodano: Czw Maj 22, 2008 19:43 ] czarczarnuch,
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 00:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 18:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 00:04 Re: [L111i 96r] zawieszenie
czarczarnuch napisał/a:
mam problem !!!
Widzimy. Nie stosujesz znaków interpunkcyjnych
czarczarnuch napisał/a:
ewa strona samohodu z pzodu jest nizej od prawej o jakies 3cm jest na wysokosci 54-55cm moje pytanie czy da sie to dopompowac czy czeba wymieniac wiem ze tyl z pzodem sie pompuje
Akurat pompuje sie tył a podnosi sie też przód ale jak kto rozumie . Najpierw ustal przyczynę. Poduszka, wąż czy zaworek układu. Najlepiej byłoby gdyby był to zaworek a najgorzej jeśli poduszka... ale da sie to zrobić.
czarczarnuch napisał/a:
a i zarazem tylnie lewe kolo jest troszke pohylone do wewnacz i mysle ze sie wyprostuje !
Każdy by tak chciał. Nie wyprostuje sie . Łożyska igiełkowe na wahaczu są wyrobione - droga impreza.
czarczarnuch napisał/a:
jak dopompuje oile mi odpowiecie czy sie da jeszcze napompowac prosze HELLP MI!!!
Tak odpowiadamy. Da sie. Trzeba wiedzieć czy jest sens pompować więc najpierw trzeba zdiagnozować co trzeba wymienić.
no to ja sie hcialem ze juz wiem ze som dobre gruszki a wiem bo probowałem napompowac je i cały plyn wyplynoł wyprysnol i samohod całkowicie opad na lewom strone NIEDA SIE JEHAC JUZ TERAZ!!! I PYTANIE JAK I GDZIE NAPOMPOWAC TO LUB CZYM JAKIES KONTAKTY CZY COS PROSZE!!
[ Dodano: Pią Maj 23, 2008 14:27 ]
JAKA POMPKA CZY KTOS JOM MA CZY KTOS SIE TYM ZAJMOJE !
czarczarnuch, jak można tak lekceważyć zasady ortografii i interpunkcji języka polskiego Po przeczytaniu Twojego posta człowiekowi wszystkiego się odechciewa
czarczarnuch napisał/a:
no to ja sie hcialem ze juz wiem
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum