Nie wiem w ktorej ikei , bo tej krakowskiej kolo makro juz od okolo roku nie daja nawet za 50gr wiecej wlasnie dlatego juz nie sprzedaja ze kazdy sobie sypal
_________________ Psssssssssssssssssssyyyyt
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
erjot, to moze sami zrobcie, mnie nie bedzie w Krakowie w weekend, jade w rodzinne strony Tylko jak sie zdecydujecie to wrzuc posta na forum na spoty lokalne
a co to za specjalny spot ma byc?? jak Pani Tuńka zagoscila u nas w rzeszowie to wyskoczyc do krakowa tez sie da takze jak cos to na ten specjlany postaralbym sie pojawic moze z jakas ekipka z naszych okolic tylko jaki termin mniej wiecej??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
A nawet kilka Roverków przejechało obok ale właściciele jacyś niekumaci bo nawet się nie zainteresowali
No to podobnie to wygląda we Wrocławiu Jak stoimy i gadamy, to często przejeżdżają obok nas różne Roverki, ale nikt się nawet nie zatrzyma, a nie ukrywam, że zachęcamy ich do dołączenia do naszej ekipy
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 21:21
Hmm ciężko powiedzieć, jeszcze nie była podana żadna konkretna data, ponieważ trzeba kilka rzeczy dopracować żeby wszystko wypaliło, na pewno zostanie podana z dużym wyprzedzeniem informacje na temat terminu
No i oczywiście mam nadzieje, że Rzeszów i okolice się pojawią
jesli to bedzie niedziela to ja nie widze przeszkod w soboty niestety pracuje na weselach ale niedziele mam wolne i chetnie sie do Krakowa wybiore mysle ze kilkoro chetnych sie znajdzie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum