Regulamin jest? Jest albo ktoś go akceptuje albo cześć jak czapka
Fajnie jest powiedzieć "JA CHCE" Zrób coś od siebie, po to jest forum żeby przeprowadzać dyskusje, pomagać, wspierać, doradzać, podać propozycję? Tak trudno to zrobić? Pewnie że łatwiej jest nawrzucać komuś że jest tak a nie po mojej/Twojej myśli
Ktoś ułożył regulamin i trzeba się tego trzymać...
Klub organizuje imprezy i zapewnia jakieś atrakcje, wymaga to wiele pracy oraz wiąże się z kosztami Dla klubowiczów są przeznaczone legitki oraz naklejki...nikt niestety nie zrobi tego za free
Odnośnie zdjęć moja propozycja jest taka, żeby utworzyć "przyklejony" temat "WASZE ROVERKI" (np. w integracji klubowej dodatkowy taki temat), w którym każdy zamieści (kto będzie chciał) opis swojego R oraz poda linki do zdjęć... fotosik.pl, GetPhoto.pl, picassa.google, i pewnie jeszcze sporo innych darmowych galerii Poza tym na forum każdy użytkownik ma przeznaczony limit miejsca na załączniki więc w czym problem????
Myślę że to będzie najlepsze rozwiązanie. Chcesz mieć galerię na stronie klubowej, zapisz się do klubu. Serwer jest opłacany i ma ograniczone miejsce, więc bez opłaty nie da rady tak mi się wydaje
Szkoda tylko czasu na taką dyskusję, a raczej na obrażanie innych użytkowników i członków zarządu...
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i sympatyków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 15:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 21:53
Yassu napisał/a:
Poza tym na forum każdy użytkownik ma przeznaczony limit miejsca na załączniki więc w czym problem????
właśnie tego nie rozumiem, bo Admini twierdzą że jest problem w załacznikach (że mocno obciążają stronęmimo że parę osób wkleiło parę fotek). To co by było gdyby każdy z blisko 11 000 userów wykorzystał przysługujące mu 500 MB (czyli łącznie jakieś 5,5 TB )
PS. Niczego nie sugeruję, tak tylko sobie "głośno" myślę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum