A kto z dzisiejszego spotu pisze się na wianki?
Można by najpierw spotkać się gdzieś na z góry ustalonych pozycjach. Postać przy autach a potem szturmem na Wawel
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 23:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A kto z dzisiejszego spotu pisze się na wianki?
Można by najpierw spotkać się gdzieś na z góry ustalonych pozycjach. Postać przy autach a potem szturmem na Wawel
Na samo wyraz "wianki" robie sie nietrzeźwy Także wianki plus Rover to niezbyt dobry pomysł
To my dziękujemy że uraczyłeś nas swoją obecnością
Wszystkim dziękuje za liczne przybycie i miłe towarzystwo, tym razem obylo sie bez kawki w lokalnym barze BP ale chyba każdemu udzieliła sie przedmeczowa atmosfera
wszystkich przybyłych i tych nie przybyłych zapraszam do glosowania i udziału w Roverkowym weekendzie w Krakowie będzie sie działo
No właśnie nie dowiedziałem się, główne numery się zgadzały więc zero pewności
Tak na 100% to dowiedziałem się jedynie, że mój samochód to jednak nie Rover
Oraz to, ze jest z Włoch, ma malowany błotnik i wymienianą przednią szybę
Eeee, to akurat ja mówiłem o Twoim R75 po czym okazało się, że to jednak nie błotnik był malowany a maska Jeszcze czepiłem się roku produkcji o ile pamiętam
Oraz to, ze jest z Włoch, ma malowany błotnik i wymienianą przednią szybę
Eeee, to akurat ja mówiłem o Twoim R75 po czym okazało się, że to jednak nie błotnik był malowany a maska Jeszcze czepiłem się roku produkcji o ile pamiętam
haha to jeszcze nic, piter34 mi jeszcze wylookał później, ze na pewno miałem malowana maskę
Ale ta maska będzie malowana, czy już taka zostanie? Przypomniał mi się spot w Jicinie, miałem wrażenie, że mają taki trend, że maska jest w innym kolorze niż pozostała część nadwozia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum