Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 17:18 [R200 1.4 '99] Jak "podciągnąć" linkę od ręcznego?
Witajcie
Ostatnio zauważyłem, że przy zaciąganiu ręcznym zaczyna porządnie trzymać dopiero na ostatnich ząbkach.
Czy uda mi się samemu bez fachowej wiedzy i kanału naciągnąć mocniej linkę? żeby zaczynał "łapać" trochę wcześniej?
ok znalazłem w RAVE
Pod popielniczką z tyłu jest śruba która sie to steruje o ile dobrze zrozumiałem
Ostatnio zmieniony przez piter34 Nie Cze 22, 2008 15:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 17:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:53
no właśnie wiem,niby powinienem to na podnośniku robić i sprawdzać czy sie koła kręcą po regulacji:D
teraz mi chwyta tak na 2 ostatnich ząbkach, więc nie jestem pewien tego hamulca a teraz gorąco linka sie jeszcze bardziej rozciągnie i będę mógł pomachać autu jak odjeżdża (oby tak sie nie stało)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum