Bo cos mi sie wydaje ze musi byc slaba pogoda i zimno zeby spoty trwaly dluzej. Ot takie cos obserwuje ze im cieplej tym wczesniej sie wszyscy zawijaja do domu
Ja nie dalem rady. Na dzialce od 11:30 do 20:30 skladalem BSE
Rozebralem przod na czynniki pierwsze, zalamany jakoscia wspawania pasa przedniego zaczalem powoli skladac go do kupy i ku mojemu zdziwieniu wszystko sie ze soba zgodzilo
No moze pomijajac fakt, ze maska odstaje od zderzaka anormalnie to wszystko inne hula.
Przy okazji puscilem prawidlowym torem linke sprzegla, naprawilem wiatrak od klimy, dokrecilem przewody od IC.
Z powodu deficytu linek do przedniej klapy (od anglikow nie pasuja) bylem zmuszony sam naprawic stara... to tez sie udalo
Teraz zostaje do zrobienia zawieszenie i wymiana poduszki pod silnikiem i BSE znow wraca do gry
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum