pokazał się na allegro silnik od rovera 214, to jest ten sam co w 414 czy tez trzeba coś przerabiać??
Nie "ten" sam, ale "taki" sam
Kwiatek1906 napisał/a:
A co do tej teorii to już słyszę ją drugi raz, pierwsze to tak powiedział mój mechanik, także może faktycznie tak zrobili. Tylko jak chcieliśmy z nimi jakoś się dogadać to mówili że można powołać biegłego sądowego mechanika i on oceni, tylko to kolejne koszty a jak się okaże że to jednak co innego?? chyba najprostszym rozwiązaniem będzie kupić ten silnik.
Najprościej będzie zapłacić za błędy innych? Pewnie tak...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
mogę prosić jeszcze o zdanie na temat takiego silnika
http://www.allegro.pl/ite..._20_tys_km.html
Piszą że pasuje do rovera 400, ale to chyba po przeróbkach tak jak pisaliście wcześniej, tak??
no właśnie czyli co oni teraz takiego spierdzielili że to ciśnienie oleju spadło??
Dla mnie sprawa jest ewidentna oddajesz działający samochód, po zagazowaniu
nagłe problemy z ciśnieniem oleju - zbieg okoliczności? - nie sądzę, a ich idiotyczna
gatka o gęstości oleju wskazuje na to że byli świadomi tego że coś ci spie......
i chcieli się ciebie pozbyć, średnio rozgarnięty mechanik mają jakieś pojęcie o
tym co robi by takich rzeczy nie opowiadał... Na moje powinieneś próbować jeszcze coś
u nich wskórać, weź ze sobą jakiegoś znajomego mechanika i podjedź z nim ciekawe
czy osobie mającej pojęcie o motoryzacji w żywe oczy by te idiotyzmy o gęstości oleju
opowiadali...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum