Witaj, Sulion!
Czemuż by nie miało być szczęśliwe? 200 z 1.6 to autko bardzo fajne, naprawdę porządny silnik Kosztami się nie przejmuj, na początku zawsze jest parę rzeczy do wymiany.
Może dodasz jakieś fotki?
Witam!
Cieszę się o tyle bardziej, że częstochowska brać roverkowiczów się rozrasta i mimo, że ja póki co z roverkiem stacjonujemy w krakowie. To myślę, że uda się WKOŃCU zacieśnić roverkowe znajomości w częstochowie
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu w razie jakichs pytań czy problemów.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Sulion [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 15:04
wild_weasel napisał/a:
Witaj, Sulion!
Czemuż by nie miało być szczęśliwe? 200 z 1.6 to autko bardzo fajne, naprawdę porządny silnik Kosztami się nie przejmuj, na początku zawsze jest parę rzeczy do wymiany.
Dzięki wild_weasel !
Fotki postaram się dodać gdy pomalowany zostanie błotnik i autko zostanie doprowadzone do porządku.
Witaj, Sulion!
Dzięki wild_weasel !
Fotki postaram się dodać gdy pomalowany zostanie błotnik i autko zostanie doprowadzone do porządku.
www.mojabestia.ocom.pl , tez jestem z czestochowy, jesli ty sie boisz o koszta, to zobacz ile wydalem w dziale stage i
w te auta warto inwestować. co do roverow, zobaczysz że jest to piękna marka
a jesli szukasz części, Inter-Cars i Jambor (przede wszystkim Jambor) mają dużo, ja kupuje zawsze wszystko co potrzebuje w tych dwóch firmach.
pozdrawiam i witam
coraz nas więcej w Częstochowie . Ja już teraz widuję kilka roverków dziennie , jest sporo 75-tek z okolic częstochowy które widuję pod "Jagiellonami" ,
a dwusetek to już nie zliczę .
Życzę wiele frajdy z jazdy
Witam również Częstochowę Pozdrowienia z Poraja
Ps. przymierzam sie do wymiany rozrządu w moim r216 proszę o polecenie jakiegoś przyzwoitego mechanika w czewie i 2 pytanko czy wiecie koledzy z Częstochowy gdzie znajdę w naszej okolicy komputer serwisowy żeby wprogramowac pilota do imo??
Witam również Częstochowę Pozdrowienia z Poraja
Ps. przymierzam sie do wymiany rozrządu w moim r216 proszę o polecenie jakiegoś przyzwoitego mechanika w czewie i 2 pytanko czy wiecie koledzy z Częstochowy gdzie znajdę w naszej okolicy komputer serwisowy żeby wprogramowac pilota do imo??
serwis BMW , [byly Rovera] na drodze z Częstochowy do konopisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum