Wysłany: Pią Lip 11, 2008 19:17 [R75] Silnik krokowy
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam. Mam pytanko. Czy silnik krokowy do roverka posiada jakis zamiennik? tzn. szukalem w kilku sklepach internetowych ale nie moge znalezc. Sa same uzywane. Na forum jest kilka osob z Anglii wiec moze ktos mi wskaze sklep gdzie moge kupic. Albo jezeli jest jakis zamiennik tzn. z hondy( tak mysle) to z jakiego modelu?
p.s w serwisach mozna znalezc i zamowic ale cena kosmiczna. Dzieki z gory za pomoc.
_________________ już 45 000 kilometrow i jeździ!
Ostatnio zmieniony przez apples Sro Wrz 05, 2012 07:28, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam okazję kupić coś z Anglii i mam pytanie. Czy np. taki silniczek krokowy opłaca się tam kupować? Taniej jest tam kupić niż u nas w Polsce? Mówię o nowym. I czy tam jest łatwiej dostać bo u nas to ciężko tak w byle jakim sklepie.
W ogóle ile trzeba zapłacić w Polsce a ile w Anglii?
w Polsce do Rovera V6 ciężko ale można poszukać do Freelandera 2,5V6, albo (ale tego pewny nie jestem) do KIA Carnival bo ona miała V6 rovera pod maską. Do Freela bywają ale w kosmicznych cenach ok 900pln. Do 1.8 K-serii można bez kłopotu nówkę dopaść ale cena ok 700pln poraża
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum