Bry i ja się jutro pojawie:) to już prawie ostatnia okazja żebyście widzieli mojego roverka przed modyfikacjami:)
mój roverek już od 29.08 będzie mieć nazwe ROVER 214 ZR, po następnej przeróbce w październiu będzie nazwa ROVER 218 ZR, a do przyszłego sezonu nazwa zmieni się na ROVER 218 ZR-T i na przyszły rok kupuje nowe kółka 16'' i oponki:):):):)
ja tez informuje ze dojechalem, choc pod tunelem kolo zachodniego ni ebylo latwo O_o tylko lewy pas mial wode do przejechania. prawy i srodek to tylko dla odwaznych albo autobusow . odwazny stal za tunelem troche popada i juz ulice nie przejezdne
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam. Widzę, że ominął mnie zlocik szkoda. Ale na kolejnych będe starał się pojawić. Miałbym prośbę, żeby ktoś mi naświetlił gdzie odbywają się spoty dokładnie.
Nie to nie chodzi o urazy i takie tam. Ale potem jak czlowiek chce zrobic sobie statystyki albo odniesc sie w czyms do ludzi z danego rejonu to ominie takie osoby, ktore zamiast wpisac normalnie miasto to wymyslaja jakies ciekawe okreslenia rodem z blokowisk
Warszafka, stolica, stolnica, 100lica - dla mnie to dziecinada
Chociaz sam w niektorych swoich zachowaniach od dzieci nie wiele sie roznie
Pozdrawiam i dziekuje Norbiemu za zastosowanie sie do mojej czepliwej uwagi;)
Ps.
Maciekwawa... nie wiem jak ja to zrobilem, ale nie nagralem twoich popisow miedzy slupkami na parkingu... bedziesz musial to powtorzyc nastepnym razem
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum