Ziom ziomy ja juz na 99,9% jade, mam takie pytanko, czy dac cynk chlopakom z klubu VOlvo?? mielismy juz wspolny spoto rajd i ciekawy powort z zakopanego, moze by sie chcieli dolaczyc?? co Wy na to??
napisalme wiadomosc na ich forum, zobaczymy co z tego wyjdzie:)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 12:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmm no ja nie mam osobiście nic przeciwko, ale nie ja organizuję Mnie nawet lepiej bo będę miał więcej obiektów do męczenia (pod kątem foto oczywiście )
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Ja osobiście też nie mam nic przeciwko.
A co do organizacji spotu, to jest tak ,że wpada kto chce.
Ale możemy zorganizować jakąś imprezę integracyjną, to wtedy komitet organizacyjny by się przydał.
Ziomki bo szukam na zumi.pl tego parku ludowego i nic takiego nie ma...jaka jest oficjalna nazwa?? a moze mi ktos zapoda linka do zumi czy cos gdzie suzakc tego parku?? mam kolejna przeszkode, tym razem tato mnie nei chce puscic ale cos wymysle, przynajmniej mam nadzieje ze cos wymysle ( mam 18 lat i prawo jazdy od 3 miesiecy...)
Na maps.google.com spokojnie znajdziesz pod hasłem Park ludowy, Lublin, a na zumi.pl Międzynarodowe targi lubelskie. A to dlatego że park nie jest instytucją Gadaj z ojcem żeby Cię puścił a jak nie to niech jedzie z Tobą
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
no nagadalem sie....ku*** jego ma*...!!! nie psuzcza mnie bo jestem za mlody i za dluga trasa itp...noz kur**....!!! nie pojedzie ze mna....szlag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Markzo Sro Lip 16, 2008 22:38, w całości zmieniany 1 raz
No nie poddawaj się, jeszcze negocjuj. Do spotu masz jeszcze trochę czasu Mam nadzieję, że się pojawisz.
PS proszę wywal te wykrzykniki bo mi się strona rozjeżdża a ja już na prawdę sensowną rozdzielczość mam
a wez....nie da rady....kurde to jest tak, ja mam im (rodzicom) robic frajde i jechac z nimi na wegry ( dla mnie to tydzien totalnej nudy...) ale oni mnie na jedno popoludnie nie puszcza zebym sie z naprawde fajnymi ludzmi spotkal....a Coupe juz wymylem na spot....zajebi***!!!!!
Kilka fotek z wczorajszego spotu w Lublinie (edytowane na lapie więc ciii )
Spot lublin 18.07.2008
Jak widać było nas tylko trzech (jeszcze gorzej niż ostatnio) dlatego zapraszamy gorąco wszystkich z Lublina i okolic za tydzień. Miejsce prawdopodobnie to samo ale i tak wszystko będzie na forum A i właśnie tak obejrzałem te zdjęcia i wiecie czego brakuje? Nas. Dlatego za tydzień Was pomęczę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum