Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:50 [R75] Gdzie kupić oryginalny przepływomierz?
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Gdzie mogę aktualnie dostać oryginalny przepływomierz do CDT? Nigdzie nie mogę znaleźć. Może być sam wkład - sensor. Byle by był nowy.
Specjalnie nie pisze w giełdzie, bo tam nikt nie odpowie.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 12, 2010 00:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 06:52 Re: Przepływomierz do R75
Rowan napisał/a:
Gdzie mogę aktualnie dostać oryginalny przepływomierz do CDT? Nigdzie nie mogę znaleźć. Może być sam wkład - sensor. Byle by był nowy.
Specjalnie nie pisze w giełdzie, bo tam nikt nie odpowie.
zadzwoń do JC powinni mieć zamiennik JC. Bardzo dobre przepływomierze.
No tak, ale ona nie jest padnięta całkiem, powinna podawać 6xx, a podaje 490. Także dopiero zaczeła padać.
dobra więc tak: powinna dawać 6xx a nie daję, więc produkt nie spełnia parametrów jakie powinien.
Pracuję w handlu już kupę czasu i jeśli na coś daję się gwarancję to zapewnia się kupującego że przez okres x czasu dany produkt będzie spełniał dane parametry.
Jeśli ich nie spełnia to należy go reklamować i się nie szczypać. Takie masz prawo.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 110 Skąd: Krakow
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 15:51
Rowan napisał/a:
No tak, ale ona nie jest padnięta całkiem, powinna podawać 6xx, a podaje 490. Także dopiero zaczeła padać.
Hej Rowan,
hmm...u mnie już pół roku pokazuje ok 460-490 - i żyję...
Nic się na gorsze nie zmienia.
Myślisz że to aż tak duża różnica żeby już zmieniać? ja myślę ze nie;
Odpinałem przepływke i generalnie jakiejś wielkiej przygniatającej różnicy nie poczułem..
Tym bardziej ze miałeś z tego co wspominałeś zmienić mapę wtrysków-wiec te parę koni mniej przy i tak nieźle podkręconym silniku - to nic
Ja wyszedłem z założenia, ze jeżdżę - a kupie jak mi będzie zbywać 500
Pzdr
E
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum