no a dziś lało mam nadzieję, że jutro (dziś) będzie ok.
Nilbul, bonus89, zapraszamy oczywiście za tydzień. robi81971, super, przyjmiemy z otwartymi ręcoma, ale dwa razy nie musisz potwierdzać kulfon0801, bierz dziewczynę na spot a później do krk
Marcin, może by tak dać po prostu temat: "Cotygodniowo-Lublinowo"? Bo jak tak co tydzień będzie trzeba założyć nowy temat to wiesz... A myślę, że jak już coś ruszyliśmy to raczej nie upadnie.
Spoko am_kowalski, mnie chodzi tylko o to żeby nie pisać co tydzień nowego tematu tylko wszystko załatwiać w ramach jednego. A nazwa to już mniej istotna jest
kulfon0801, co wy o tej 19 będziecie zwiedzać w tym Krakowie Wyjedziecie sobie jutro z rana. A tak BTW to w Lublinie też jest dużo ciekawych miejsc do oglądnięcia. No ale jak nie wyjdzie to oczywiście za tydzień zapraszamy. I niestety nie wiem jak z pogodą będzie. Jeżeli będzie lało to może jakiś przykryty teren? Np Plaza lub Leclerc?
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Techniczne szczegóły możemy dogadywać na forum, albo od razu ustalić np:
-pogodnie-Park Ludowy,
-deszcz-Leclerc, lub Plaza
Choć według mnie lepszy Leclerc, więcej miejsca,
Nie zgodzę się. Ja bym optował za Plazą a konkretnie Poziom 2 Tam zawsze jest miejsce. A leclerc, piątek wieczorem, wolę nie myśleć
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 10:49
misi3k nie zapominij o sesyjce mojej dzis:D bo furka juz umyta a z progiem gadalem tym...ale na spocie Ci powiem pozdroo do zobaczenia i zapraszamy serdecznie wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum