Wysłany: Pią Lip 25, 2008 18:29 XIV ZLOT OGOLNO POLSKI - PROPOZYCJE
http://www.osadawarminska.pl/?sh=galeria - co myslicie o tym ?
Ktos wczesniej mowil cos o mazurach... to prawie jak znalazl
W "niesezonie" maja atrakcyjne ceny i warunki. Byl tam moj wspolnik i mowi ze jest "jedwabiscie". Pozostawiam jako luzna propozycje
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 19:08
jak dla mnie ok
byłam tam niedawno domki wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach dobre miejsce na imprezową integrację... mała wioska, ukryta gdzieś w lesie, można hałasować.... tylko trzeba mieć napoje ze sobą bo nie dość że był ograniczony wybór, to jeszcze cena odpowiednia.
Niedaleko jest "jeziorko" które ochrzciłam małym bajorkiem kąpać raczej się tam nie da ale posiedzieć przy ognisku można
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No wiesz... ostatecznie gdzies indziej trzeba robic te zloty niz tylko slaskie/dolno slaskie zeby inna wiara uczestnikow mocno zwiazanych z forum mogla sie pojawic. Dlaczego tylko My mamy robic ponad 400 km, moze Wy tez byscie troche pojezdzili
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 06:10
Właśnie...chciałem zauwazyć, ze znakomita iększość zlotów jest bliżej tej zachodniej granicy a przecież jest takie fajne powiedzenie modne ostatnio - na wschód...tam musi być jakaś cywilizacja Poza tym sorka ale warmia i mazury wydają mi się o niebo bardziej atrakcyjnym terenem niż płaskowyże ślaska z chałdami w tle.
Witam, postaram się podrzucić temat w Lublinie.
Ostatnio coś sie u nas ruszyło, ze spotami, także może byliby chętni.
Tylko jakaś bliżej nieokreślona data, a włączamy myślenie.
Od nas tak samo jest daleko na Śląsk, jak i na Mazury.
Ja w przyszły poniedziałek jadę na urlop, na Warmię właśnie, więc nie omieszkam rzucić okiem. To nie daleko Olsztyna, także prawie po drodze. I tylko 366 km z Lublina
Wczesniej nie bylo propozycji zlotow jesiennych... przynajmniej odkad ja jestem to nie bylo. Najblizej nas rzeczywiscie byla Jachranka i Radom. Ale to bylo no powiedzmy centrum kraju. A co z czesciami - Szczecin, Augustow, Rzeszow? Na innych nie bylem. Ale od tamtej pory przybylo sporo wiecej ludzi i sa oni "porozrzucani" po calej Polsce, dlatego warto kazdemu dac szanse w jego rejonie (np. 50 - 250 km)
A moze trzeba zrobic ankiete. Kto w jakim rejonie sposrod kilku zdecydowalby sie na udzial w zlocie ? Nie wiem tylko czy nie skrzywdzi sie tym samym mniejszosci narodowej Bo przeciez najwiecej uzytkownikow forum to Mazowieckie i Slaskie
Ponizej kilka zrzutow ekranowych ze statystyk google.pl
i tak pewnie zlot bedzie tam, gdzie wymysli go sobie osoba, ktora bedzie chciala wziac na swoje barki organizacje zlotu... To jak Viola i Marek - organizujecie zlot? Ja np. na Warmie chetnie sie wybiore...
A na czym polegac ma organizacja? Ja podany wyzej przeze mnie osrodek moge sprawdzic, zadzwonic do jego wladz, spytac sie o terminy i ceny i czy sa chetni przyjac bande szalonych, pozytywnie zakreconych roverzystow
Do tego pozostaje kwestia jedzenia. O ile domek podzielony na 4 lub 5 osob nie bedzie jakims duzym wydatkiem, o tyle posilek 25 zl za osobe wydaje mi sie troche duzo.
Liczba chetnych, jakis termin lub dwa najlepiej (z ankieta) i juz.
Zajebiscie byloby gdyby ktos z rejonu warminskiego mogl pomoc.
Organizacyjna reszta musi juz spoczac na barkach przewodniczacych naszej klubowej partii.
jezeli jesien to proponuje Mazury, Bieszczady sa fantastyczne ale chetmie bym tam pojechal w okresie wiosennym. A tak na marginesie to trzeba pomyslami atakowac Dyrekcje bo na razie /dane z 26.07.2008/ Dyrektor Naczelny nie ma pomyslu dotyczacego XIV zlotu. Zrozmowy wydaje sie, ze bedzie wymagal wsparcia przy organizacji, chodzi o wykonanie roboty zwiazanej z zalatwianiem formalnosci. Pozadane jest aby mieszkajacy najblizej cos zadzialali. Pozdrawiam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum