hmm no wiesz... Nie jeden tam wjeżdżał z gazem ale skoro tak to ok może być i Leclerc jak by padało. Właśnie słyszałem w radiu, że "późnym popołudniem duże zachmurzenie oraz przelotne opady deszczu, miejscami burze". Tak więc chyba jednak się załapiemy na kąpiel
Piter1986 nie zapomniałem, ale nie załatwię statywu więc lipa z tego chyba będzie. Spróbujemy za tydzień...
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Kurde trochę ciemno się robi.
Można by w Leclercu się spotkać, ale trochę późno i nie wszyscy może przeczytają o zmianie miejsca. Albo jedziemy do Ludowego a jak będzie padać to hajda na Leclerc.
A może się rozpogodzi.
_________________ Pozdrawiam.
Marcin
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 13:57
umowmy sie na ludowym a pozniej najwyzej pojedziemy gdzies:) ale deszczu nie bedzie zobaczycie:)
Witam po łykendzie (no już prawie ) Troszkę mi zajęło wrzucenie bo z kompem miałem problemy i zdjęcia jakieś takie ciężkie (pewnie przez pogodę). Dobra nie narzekam więcej i wrzucam w galerię zdjęcia z piątkowego spotu, zapraszam do oglądania, mam nadzieję, że się spodobają. Jakby były za ciemne dajcie znać. No i troszkę są zdominowane prze R75 ale tak wyszło jakoś
KOledzy jade jutrodo Lubartowa do rodizny:) na 99% jade moja coupetka,bobo musze zawitac do gazownika od mojej instalki czy wsio bangla:) moze jakis spocik wieczorem w lublinie?? lansik po miescie??:P oczywiscie jesli bede ROverkiem bo Vectra to ni huhu do rovera nie podobna:( wstyd stac przy tych pieknych maszynach:(
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum