Ja byłem czwartek i piątek - było ok, ale bez rewelacji - mało ludzi (jak na całych Mazurach) i brak kilku zespołów, które były obecne od lat, w sobotę nie wiem, bo pojechałem na imprezę do Pieczarek, ale to kolega llygas chyba może coś powiedzieć.
tak pytam ciekawości, jak mówiłem miałem się wybrać ale priorytetem było uporanie się z elektryką bo podczas wyjazdu na Chorwację wolałbym nie mieć jakiś niespodzianek.
A co do ilości ludzi to chyba pogoda nie była zachęcająca.
_________________ pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No coz... Violla dostala 9pkt bo podobno z jej relacji (niezonakowany mondeo) dogonil ja jak rozpoczela manewr wyprzedzania na ciaglej linii i na tejze go zakonczyla. Na terenie zabudowanym miala 115 km/h ale chyba jej nieco upuscili
Podejrzewam, ze dostala 6pkt za predkosc i 3pkt za ciagla
Jeszcze na domiar zlego, nie miala blankietu uprawniajacego do jazdy (prawka).
No coz... Violla dostala 9pkt bo podobno z jej relacji (niezonakowany mondeo) dogonil ja jak rozpoczela manewr wyprzedzania na ciaglej linii i na tejze go zakonczyla. Na terenie zabudowanym miala 115 km/h ale chyba jej nieco upuscili
No te 115 jeszcze bym wybaczył ale tą ciągłą... musiał być ładny kawałek prostej.
Violla miala plan dojechania szybko do wawy i zdazenia do pracy na polowke dnia, zeby nie tracic urlopu... Ale rzeczywistosc polskich drog w dniu powszednim na drodze tranzytwoej (wawa-bialystok) nie da sie pokonac na czas. Dlatego w miejscu gdzie tylko istnieje bezpieczna w granicach rozsadku i samooceny kierowcy mozliwosc to probuje sie nadrobic czas.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No coz... Violla dostala 9pkt bo podobno z jej relacji
(niezonakowany mondeo) dogonil ja jak rozpoczela manewr wyprzedzania na
ciaglej linii i na tejze go zakonczyla. Na terenie zabudowanym miala 115
km/h ale chyba jej nieco upuscili
Misiu kolorowy, to nie było tak. Znowu mnie nie słuchałeś...
Po pierwsze był to teren niezabudowany. Wyprzedziłam nieoznakowane mondeo (straszny klamot, nie przyszło mi do głowy, że to mogą być misie ) na ciągłej, pasem do skrętu w lewo . Dostałam więc punkty i mandat za trzy wykroczenia. Dodatkowo nie miałam prawa jazdy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Marek, montuj lepiej filmiki z wczoraj Daj znac jak cos sie uda sklecic. Chociaz tak potem pomyslalem, ze w sumie malo tego materialu wyszlo, ale liczymy na Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum