Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:12 [Rover 200] 1,6 Si 97r. Łożysko w przednim lewym kole
Witam,
możecie mi poradzić jakie łożysko kupić bo w motoryzacyjnych albo mają do starego modemu 200 czyli do kanciaka albo chcą mi wciśnać od hondy i nie wiem czy nie zamówić z TomaTeam ale tam znalazłem łożysko za 89,9zł niewiadomej firmy i za 178,58zł firmy KOYO i ta cena jest za jedno łożysko i trochę mnie to boli... może ktoś wymieniał i mi poradzi bo myślałem o wymianie z prawej i lewej strony od razu. Co radzicie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sTERYD, dzięki za rade mniej wiecej wiem czego potrzebuje może mi sie uda a jak nie to auto zostanie na lewarku problem mam teraz bo na tomateam mają urlopy i wysyłka jest od 17 dopiero... bede musiał sie jeszcze przejść po sklepach
Brt, dokładnie jak mówisz jak skręcam w prawo to mocniej zaczyna szumieć a jak w lewo to wcale go nie słychać, sTERYD, przegub chyba inaczej hałasuje wydaje mi sie że bardziej tak stuka czy może nawet słychać cykanie
to sprawdź jeszcze, czy blaszki od hamulców Ci nie ocierają o tarczę... i w ogóle czy coś w okolicy nie może ocierać...
niedawno miałem stracha, że nie dojadę do domu (choć łożyska w miarę świeże )
takie jednostronne zużycie łożyska to nie jest normalne...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
zrobiłem, zapłaciłem dużo ale jest OK jednak łożysko ha i to nie takie proste kupić łozysko bo OPTIMALA najgorsze jakie moze byc nie pasują wymiary innych dwuch firm których nie pamietam też nie pasują dopiero SKFu pasowało ale cena sie wacha od 230-270zl powiem tylko tyle że sie opłacało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum