Wysłany: Sob Sie 23, 2008 20:44 [mg zr 2001r] glosniki w drzwi jaki rozmiar
Witam mam pytanie nie mam z przodu glosikow w drzwiach otwory i kable sa poprowadzone wystarczy wlozyc tylko nie mam pojecia jaki rozmiar kupic jak to zmierzyc moze ktos ma zra i wie jakie tam wchodza
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zapewne takie jak w R200 czyli 16cm. Polecany na forum jest zestaw Helix Dark Blue cośtam. Poszukaj ale to jest odseparowany czyli nisko-średnio + "gwizdki" + zwrotnica Ale warto
podepne sie do tematy , czy ktos montujac panele poczul roznice w dzwieku, bo u mnei mam wrazenie ze basy plytko graja, w poprzednim aucie ten sam zestaw gral duuuzo lepiej, ale moze dlatego ze mial wiecej miejsca i mogl zasysac lepiej.
zestaw to phonocary 16 + gwizdki + zwrotnica podpiete pod samo radio (pionek starszy) bez wzmacniacza.
brakuje mi dolu , ale nie chce sie bawic w dodatkowe wzmacniacze + skrzynie jakies pomysly>?
czy odsuniecie i usztywnienie glosnika da jakis efekt ? do maskownicy jest troche miejsca, wiec panel by podszedl.
hmmmm ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum