Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 10:27
babka mówiła o dwumasówce zobaczymy, ostatnio za tarcze do mojego kia zaśpiewali przez telefon prawie 200 zł a ja w ich katalogu znalazłem kupe tańsze.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 10:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Narazie mam ciszę na luzie i nic się nie dzieje ,ale przy ruszaniu występuje szarpanie mniej więcej na wysokosci 3/4 pedału sprzęgła jeśli chce ruszyc delikatnie bez nadmiaru gazu.Wrażenie jest takie jak bym miał powywalane wszystkie sworznie na przodzie samochodu.Tarcze sprzęgła mam wymienioną w zeszłym roku i jedynie co powiedział mechanik to ze mam luz na kole dwumasowym coś około 0,5 cm.Chyba czeka mnie wymiana tego koła i skoro to kosztuje nie małe pieniądze to wole miec pewnośc
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 13:49
byłem wczoraj niby wszystko ok , wydali towar a tam w katalogu JC mieli błąd okazało się że to było koło dwumasowe ale nie od rovera chyba od volvo albo sabba.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
To pwiedz zeby zmienil silnik i skrzynie na ta od Saaba to bedzie taniej Czyli pozostaje mi regeneracja bo nie mam zamiaru placic 1400zl.Dobrze ze mam chociaz blisko
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum