Najlepiej będzie jak sam sobie odsłuchasz te radia w jakimś sklepie. Ja np. nie przepadam za Alpine ze względu na specyficzne wysokie tony i dość słabą czułość radia (ztcw dotyczy to głównie tańszych modeli) Musisz też pamiętać aby dobrać brzmienie do głośników. Ja np. sprzedaję Sony ponieważ na moich głośnikach brzmiało ostro i agresywnie ale jednocześnie bardzo klarownie. Chcąc złagodzić trochę głośniki kupiłem Clariona DXZ578RUSB który jest radiem klasę niższym ale ma nawet w połączeniu z ostrymi głośnikami ciepłe brzmienie, więc jestem zadowolony mimo że dźwięk nie jest już tak idealnie klarowny i precyzyjny, za to np. Clarion ma lepszy tuner niż Sony, a Sony lepiej się sprawdzi od Clariona z neutralnymi głośnikami... Więc jak widzisz to niełatwa sprawa dobór, a tym bardzie doaradzenie komuś radia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum