A ja się podłączę pod grupę czarnych LVD Charcoal. Inny być nie może (hehe, każdy za swoim). Klimy nie mam, ale za to nigdy w nim nie zmarznę . Szyber jest, więc wiatr we włosach i szaleństwo.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 11:33
kozik ma rację antracyt najpiękniejszy
Ja nie mam klimy i mam ciemnego, Dawid nie ma i ma srebrnego, temperatura powiedzialabym, że raczej nie do odróżnienia. Poza tym od czego jest dziura w dachu.
Ja tego lata miałem okazję jeździć akuratnie w największe upały śnieżnobiałym samochodem i byłem zachwycony
Jeździłem też kiedyś w podobnych temperaturach czarnym (i to jeszcze matowym) i dosłownie byłem na wpół przytomny
Klima to więcej utrapienia niż pożytku a szyberdach w mieście na niewiele zda się
Nawet myślę czy nie przemalować R na biało
PS> Kozik: nie ta to inna
Ostatnio zmieniony przez tom214Si Pią Wrz 05, 2008 10:49, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 209 Skąd: nowa sol
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 07:04
Ja mam R416 bialy i musze powiedziec ze jest duza roznica w lecie jest duzo chlodniej choc tez goraco, ciemne auta bardzo przyciagaja slonce. Musze stwierdzic choc to moje subiektywne odczucie ze bialy kolor do roverkow pasuje i to jest duza zaleta bo nie ma duzo samochodow do ktorych pasuje bialy kolor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum