Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 09:45 Juz jest nowy R :)
Po malutkich poszukiwaniach, znalazl sie.
Wybor padl na R 214Si, rocznik moze bez rewelacji (96') ale za to stan techniczny miodzio.
17350 mil a srodek jak noweczka. Elektryczne szybki, szyberdach, tylko lusterka w manualu.
Jedna rzecz mnie zastanawia, czy byly 214 bez alarmu ? Mam piloty i centralny dziala, ale kierunki nie migaja i brak czujnikow ruchu w srodku.
Fotki zrobie jak bedzie ladna pogoda, chcialem dac linka do ogloszenia ale juz usuniety
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 09:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A do alarmu nie sa potrzebne te czujniki ruchu w srodku?
Nie wszystkie to miały
Zostaw otwarte okno, zamknij auto pilotem i spróbuj otworzyć drzwi wyciągając 'bolec' ręcznie. Jeżeli alarm jest na chodzie, to po otwarciu drzwi będzie wył
Myslisz ze 50 letniej kobiecie ktora miala go od nowego i zrobila przez 12 lat 25tys km chcialoby sie zmieniac kierownice? Jak dla mnie to ona chyba tam byla od nowego, ale moge sie mylic
Jak to zmieniać kierownicę? Kurcze wudawało mi się że jak już bylo takie coś w 200, to na takim dokładanym panelu a nie bezpośrednio na kierownicy, na kierownicy to masz?
Kurcze nawet nie wiem czy to jest dokladany panel czy nie. Tak jakos zauwazylem i pytam. Porobbie fotki to mi powiecie czy to oryginal czy jakas sciema.
W sumie to malo wazne bo i tak nie mam oryginalnego radia wiec mi to nie dziala.
[ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 14:39 ]
Tak to u mnie wyglada
oooo właśnie miałem kiedyś poruszać ten wątek tego sterowania radia z kiery w R200.
Ponieważ kiedyś przegladałem sobie książke/instrukcje do R200 (taką co dawali w salonach do auta) i na jednym rysunku (bo takie tam są, nie zdjęcia tylko rysunki coś na wzór szkiców czy coś takiego) było właśnie takie sterowanie radiem z kierownicy.
...ciekawe...
Kurcze nawet nie wiem czy to jest dokladany panel czy nie. Tak jakos zauwazylem i pytam. Porobbie fotki to mi powiecie czy to oryginal czy jakas sciema.
W sumie to malo wazne bo i tak nie mam oryginalnego radia wiec mi to nie dziala.
Posiadam identyczny w R25 działa razem z oryginalnym radiem Blaupunkta.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez xxxgrze Pon Wrz 08, 2008 16:24, w całości zmieniany 1 raz
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 16:23
Rodi, u Ciebie kiedyś działał, ponieważ kiedyś było radio fabryczne (większy wyświetlacz zegarka, który był jednocześnie wyświetlaczem radioodtwarzacza). W tej chwili masz inne radio, które zapewne nie ma podłączonego sterowania (lub nawet nie ma takiej opcji).
hmmm Panowie. To chyba kolejny gadżet ktorego szukam. Na pewno ciężko bedzie to znaleźć (pewnie porównywalne zeby znalezc R od pierwszego właściciela ktory był emerytem i w ciągu 10 lat zrobił 25k km i to bez wypadku )
Bo z podłączeniem pewnie nie było by problemu pod warunkiem że radio ma taką opcje podłączenia takiego urządzenia...
xxxgrze nie chcesz tego "dinksa" sprzedać?
Niewiem jak to wogule jest podlaczone, bo jak np wcisne przycisk glosnosci to na wyswietlaczu od radia pokazuje mi sie komunikat wyciszania tel. Ta plaska szeroka kostka wogule u mnie nie jest podlaczona, nie wiem jakim cudem cokolwiek zmienia mi w radiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum