Bardzo ładny, zresztą jak każdy Możesz mi oddać felgi i chromowane lusterka Jak dla mnie to trochę w zbyt ładnym stanie jest kierownica jak na ten przebieg. W aukcji nie jest opisany tempomat, a takowy posiadasz.
Bardzo ładny, zresztą jak każdy Możesz mi oddać felgi i chromowane lusterka Jak dla mnie to trochę w zbyt ładnym stanie jest kierownica jak na ten przebieg. W aukcji nie jest opisany tempomat, a takowy posiadasz.
kierownica jest troszke poszarzala i troche wyslizgana... ale to drobiazg jak dla mnie. 190 tys to chyba dopiero "rozgrzewka" dla tego silnika... (mam nadzieje)
pozdrawiam
ps. wiecie moze jaki jest "popyt" na to auto w światku przestępczym? mam sie trzęść ze strachu jak go zostawiam na miescie?
ps. wiecie moze jaki jest "popyt" na to auto w światku przestępczym? mam sie trzęść ze strachu jak go zostawiam na miescie?
W Polsce auto raczej jeszcze z gatunków "egzotyczne". Myślę, że potencjalny złodziej patrząc na auto będzie sie zastanawiał jakie cuda zabezpieczające może mieć Jeżeli chodzi o miasto to bój sie... zazdrosnych spojrzeń kierowców innych marek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum