Mam na imię Adrian i mieszkam w okolicach Warszawy. W kwietniu tego roku dokończyłem proces ubiegania się o prawo jazdy ( kurs skończyłem w 2000; nie było jakoś czasu podejść do egzaminów ). Mniej więcej od tamtego czasu zacząłem poważnie rozglądać się za pierwszym swoim autkiem. Wybór padł na Roverka
I tak oto 10 sierpnia 2008, nabyłem drogą kupna, od sympatycznego Pana z Siedlec:
Rovera 416 Si Hatchback w kolorze Silver Platinun
Samochód w 2005 przyjechał do Polski z Włoch. Tam od czasu swojej młodości służył urodzonemu w 1946 Giuseppe.
Kilka słów o samochodzie:
Rok produkcji: 1996
Licznikowo: 184.000 (wygląda realnie)
Samochód rok temu został zagazowany. Poprzedni właściciel założył Staga 300 ( za co jestem mu wdzięczny ). Roverek miał w Polsce lekką przycierkę parkingową ( błotnik, prawy-tył ). Nie zostało to dokładnie zrobione, ale kiedyś na pewno się tym zajmę. Ogólnie jest nie najgorzej. Jak to zazwyczaj bywa kilka rzeczy jest do zrobienia Tu liczę na Wasze fachowe porady
Do zobaczenia na drogach, spotach i zlotach...
Pozdrawiam,
Adrian
A teraz kilka zrobionych na szybko , żebyście wiedzieli komu machać
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 09:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum