witam,
byłem dzisiaj na złomie, gdzie był okrąglaczek z anglii i się obłowiłem
między innymi zorganizowałem sobie oryginalne maskownice na głośniki w przednich drzwiach. teraz mam wstawione jakieś maskownice boshmann czy jakoś tak - rozmiar dobry, całkiem ładnie wyglądają (poza tym napisem boshmann), ale wiadomo nie to co oryginał
chciałbym sobie wstawić oryginalne, ale widzę, że one nie mają żadnych zaczepów.
czy ktoś je ułamał, czy to się jakoś "dziwnie" montuje?
ps. roverek na złomie miał tą jasną tapicerkę, ja mam czarną, z chęcią bym się zamienił na czarne maskownice, jakby ktoś był w odwrotnej do mojej sytuacji
ps2. mam też jasną tylną półkę ze złomu, w moim roverku jest czarna ale jakiś POPIER*******C wyciął w niej dziury pod owalne głośniki i wygląda obrzydliwie. jakby ktoś chciał się zamienić jasna tylna półka na czarną to z chęcia się pisze na taki układ
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 18:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kupiłem:
-półkę,
-maskownice,
-oba spryskiwacze przednie z wężami i tymi łączkami,
-śrubę mocującą zapasówkę,
-tą styropianową wkładkę w zapasówkę,
-jakieś kołki i śrubki też wziąłem
jak wyjeżdżasz z gdańska na straszyn przez orunie, to jest ulica starogardzka (na wysokości mleczarni). za dużo tam już mechaniki od okrąglaka nie zostało, ale sporo blach (maska, klapa, drzwi) i sporo elementów tapicerki (jasna). niestety plastyków mało będzie, bo właściciel porąbał siekierą przy rozbieraniu.
tam nikogo nie ma, jest na bramie napisany numer komórki, zadzwoń i za 2 minutki gość podjedzie
[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 21:53 ]
wracając do tematu: wie ktoś jak zamontować te maskownice? chciałbym wiedzieć co mnie czeka zanim rozbiorę drzwi.
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 21:18
Obawiam się, że pozostaje klej...maskownice są "wtopione" na 3 bolce w tapicerkę, jest to element nierozbieralny, jeśli je masz to na pewno są ułamane te 3 bolce, u mnie też jakiś niedoświadczony monter chciał wymienić spalony głośnik i urwał zaślepkę... Teraz jest przyklejona na poxipol, trzyma już któryś miesiąc Chyba jedyne wyjście na klej
witam,
byłem dzisiaj na złomie, gdzie był okrąglaczek z anglii i się obłowiłem
Sądząc po reszczę postu, to się jednak nie obłowiłeś
Maskownice są dość felernie zamontowane, po tym jak mi odpadła jedna, drugą sam oberwałem i wyszukałem makownice od jakiś 13, które się dobrze komponowały i ładnie wyglądały... w każdym razie lepiej niż oryginał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum