Wysłany: Pon Paź 13, 2008 22:37 [Forum] Dział dla Freelandera
Witam,
Pomyślałem że moze by stworzyć na tym forum dział poswiecony LR Freelanderowi...jest to forum głownie Rover'a a właściciele Freelanderów skupiają sie głownie w dziale porad techniczych a Freelander to też Rover i wiedze jaką mają niektorzy posiadacze Rovera na temat Land Rovera mozna by wykorzystać w dziale jemu poświeconym przez co łatwo było by pozniej znalesc rozne wątki dotyczące Freelka.
pozatym własciciele freelanderów mieli by tutaj swoj kąt gdzie mogli by wymieniac spostrzezenia na temat swoich terenówek...tak jak większość na temat Roverów
Co myślicie ?
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 18:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 22:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O ile nie zacznie się "wojna", a coś czuję że jak zrobimy osobny dział dla FreeLadków i Ladków to może wywołać to znów burzę, która już kiedyś wypłynęła, chodzi o podział forum na modele. Za chwilę forumowicze od MGków się upomną i co wtedy będzie Osobiście mnie by taki mały kącik dla tych "malućkich" nie przeszkadzał, wszystko kwestia dodatkowej linijki (zawsze by można byłoby sobie ukryć ) i przeniesienia dotychczasowych tematów na owy temat do tegóż kącika.
MaReK napisał/a:
Poczekajmy co na to wyzsze wladze.
No to czekamy.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
no ale tu znowu pojawia się problem tego typu, że przecież w LR freelander montowano silnik 1,8 seriiK i sporo problemów dotyczy tego silnika tak samo jak innych modeli z tymi silnikami... i tak samo diesel Td4...
a w MG to już całkiem dużo jest elementów wspólnych i to tylko utrudni użytkownikom tych aut szukanie gotowych rozwiązań...
takie jest moje zdanie i całkowicie zię z nim zgadzam
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 06:33 Re: Dział dla Freelandera
Bari napisał/a:
Witam,
Pomyślałem że moze by stworzyć na tym forum dział poswiecony LR Freelanderowi...jest to forum głownie Rover'a a właściciele Freelanderów skupiają sie głownie w dziale porad techniczych a Freelander to też Rover i wiedze jaką mają niektorzy posiadacze Rovera na temat Land Rovera mozna by wykorzystać w dziale jemu poświeconym przez co łatwo było by pozniej znalesc rozne wątki dotyczące Freelka.
Wydaje mi się, że po utworzeniu takiego działu, bylibyście (użytkownicy Freelków) sami. Więc jeśli chcecie otrzymywać wiedzę od Rovrkowiczów, to chyba nie tędy droga. Po prostu Roverkowicze nie będą zaglądali na to forum... bo to nie o Nich i nie dla Nich.
Bari napisał/a:
pozatym własciciele freelanderów mieli by tutaj swoj kąt gdzie mogli by wymieniac spostrzezenia na temat swoich terenówek...tak jak większość na temat Roverów
Tak mi się właśnie wydaje, że głównie o to chodzi...
Bari napisał/a:
Co myślicie ?
Tak myślę ja - Jarząbek Wacław
[ Dodano: Wto Paź 14, 2008 07:37 ]
sTERYD napisał/a:
no ale tu znowu pojawia się problem tego typu, że przecież w LR freelander montowano silnik 1,8 seriiK i sporo problemów dotyczy tego silnika tak samo jak innych modeli z tymi silnikami... i tak samo diesel Td4...
a w MG to już całkiem dużo jest elementów wspólnych i to tylko utrudni użytkownikom tych aut szukanie gotowych rozwiązań...
takie jest moje zdanie i całkowicie zię z nim zgadzam
W Freelekach wszystkie montowano tylko i wyłącznie to, co siedzi i w Roverach... no chyba, że w tych najnowszych siedzi coś innego.
Tworzenie osobnego kącika spowoduje odosobnienie Was od reszty społeczności forum.
to nie moje zdanie ale w pełni się z nim zgadzam Wystarczy prawidłowo zatytułować posta i po jednym wpisie w wyszukiwarce znajdziesz tematy dot. freelanderów
Ja to odebralem tak jakby posiadacze Landkow czuli sie tu obco... jak no nie wiem, hondziarze na przyklad Myslalem, ze chca miec takie podforum w forum.
Robic sobie spoty we wlasnym gronie landkarzy. A moze w sieci istnieje takie forum.
Osobnego dzialu technicznego tez bym nie poparl.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja proponuję po prostu zmienić opis kącika "usterki i porady techniczne" z:
Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego ROVERka
na:
Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego ROVERka i Land ROVERka
MaReK napisał/a:
A Range ROVER? A MG?
Moja propozycja: Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego auta grupy Rover. LR RR MG i Rover to w koncu grupa Rover wiec chyba najlepiej bedzie
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Moja propozycja: Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego auta grupy Rover. LR RR MG i Rover to w koncu grupa Rover wiec chyba najlepiej bedzie
Tutaj? To znaczy w tym watku
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
To moze napisac -Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego auta wszelakiej maści, roweru,hulajnogi a nawet Rovera- sTERYD, z założenia to jest forum klubu ROVERki.pl a nie DUPOWOZy.pl
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 18:22
Zukowaty napisał/a:
piter34 napisał/a:
Ja proponuję po prostu zmienić opis kącika "usterki i porady techniczne" z:
Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego ROVERka
na:
Tutaj możesz zadawać pytania związane z problemami technicznymi dotyczącymi Twojego ROVERka i Land ROVERka
MaReK napisał/a:
A Range ROVER? A MG?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum