Wysłany: Sro Paź 15, 2008 00:10 Wyjazd na zlot w Bieszczady z Warszawy
ja dopinam wszystko zeby wystartowac w piatek z ranca, czy ktos tez planuje taki wyjazd? stwierdzilem, ze na sam weeknd to krotko - tylko sobota/niedziela
kilka osob z wawy juz sie zapisalo rowniez na pt-sob . to jak bedzie ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 00:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak sie okazalo ja jednak odpadam. Pewnie bym jechal rano w piatek, ale niestety nie dam rady. Plany mi sie pokomplikowaly. Mimo sprzeciwu zarządu nie jade.
Pozdrawiam
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 06:56 Re: Wyjazd na zlot w Bieszczady z Warszawy
maniaq napisał/a:
ja dopinam wszystko zeby wystartowac w piatek z ranca, czy ktos tez planuje taki wyjazd? stwierdzilem, ze na sam weeknd to krotko - tylko sobota/niedziela
kilka osob z wawy juz sie zapisalo rowniez na pt-sob . to jak bedzie ?
My planujemy wyjechać o podobnej porze co Kruchy (może trochę wcześniej). Wstępne plany były ok. 11-12, tak coby o rozsądnej porze być na miejscu.
Ja między 14, a 18 z okolic Galerii Mokotów lub Wilanowa.
Zaktualizuję jak już będę wiedział dokładnie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Walkie tak.
Wczoraj nie dzwonilem bo dopiero ok. 3:00 udalo mi sie porozumiec z Violka
Wiec my oficjalnie bedziemy ok. 10:00 w Sobote.
Wjedziemy na pelnym gazie i klaksonie pobudka!
Mam nadzieje, ze ominie nas jedynie wieczorna piatkowa integracja
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ok poszedl na PW
Tomi i Maciek to pewnie maja do mnie nr tel.
w razie co dzwoncie jak bedziecie w żyrzynie skrecac na rondzie w prawo na puławy,
to bedzie jakies 5 km od tego ronda, za miejscowoscia osiny, a przed wronowem, po prawej stronie
, duzo zoltego koloru i sporo rur, bez problemu widac z drogi
zreszta z żyrzyna jak dacie cynk, to powinienem Was slyszec na radiu i poprowadze jak za raczke
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum