8305484
tylko ja narazie mam tylko 7% gry...więc nie mam prawie nic odblokowane:/
Możesz dołączyć do mojej sesji, nawet jeśli jeszcze nie masz tych samochodów...
Poszukaj sesji Przemek_Docent - to będzie DTM.
Hasło Roverki
I odpal GG
Możesz grać przez Net?
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Sorki, tata się kompa dorwał:/
mam tylko pytanie, którą opcje do gry mam wybrać??:D bo tam jest ten multi tylko wyskakuje mi coś z creat account, na stronie codemasters, co zrobic??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
mam tylko pytanie, którą opcje do gry mam wybrać??:D bo tam jest ten multi tylko wyskakuje mi coś z creat account, na stronie codemasters, co zrobic??
Już wiesz
Wrócimy do tematu jutro wieczorem
Dodamy się nawzajem do Znajomych, będzie się łatwiej znajdywać potem do gry w Sieci
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 23:07
OK...ciut od siebie. Mam wszystkie częsci TOCA lecz nie zadowalaly mnie one dostatecznie (moich zapedów ortodoksjnych) i obecnie przesiadłem się już wyłacznie na rFactor i GTR2 oraz najnowsze Race07 z dodatkiem GTR Evo. I polecam jeśli poza ładną grafiką szukacie w wyścigach czegoś więcej. No...jest jeden maly szkopuł - bez kierownicy nie podchodzić do żadnego z tytułów.
Mam Race (nie 07), ale stara grafika (4ti) mi go nie obsługuje.
Na szczęście już kupiłem nowszą kartę (7600GT), więc lada tydzień będę mógł podchodzić do nowszych tytułów
Też bez kiery bym nie podchodził Męczę Logitecha Momo Racing Na stałe na biurku w domu
Muszę obejrzeć GTR2... To też BlackBean, a ich poprzednia (SCAR) podobała mi się, jeśli chodzi o model jazdy. Jeśli chodzi o wybór samochodów - też
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Nie Paź 19, 2008 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 23:15
No super...ogólnie to jednak polecam przesiadke na rFactor, choćby dlatego, że mody pozwalają zagrac w naprawde dowolną istniejąca na swiecie serie wyścigową...w tym w WTCC 2008. Bardziej realistyczny jest, nieograniczony wrecz wybór torów (można dorzucac tracki mody). Race ma tez te wade, ze jest tak sobie stabilne na sieci...ale może isę kiedyś gdzieś spotkamy na nitce toru.
rFactor... W ogóle nie słyszałem... Poczytam jutro
S.McQueen, Le Mans
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 23:19
w skrocie - kupujesz gre za 59 zł i robudowujesz ją dowolnie o kolejne serie wyścigowe, samochody, tory, malowania za free...nawet Gran Tourismo wymieka
OK...ciut od siebie. Mam wszystkie częsci TOCA lecz nie zadowalaly mnie one dostatecznie (moich zapedów ortodoksjnych) i obecnie przesiadłem się już wyłacznie na rFactor i GTR2 oraz najnowsze Race07 z dodatkiem GTR Evo. I polecam jeśli poza ładną grafiką szukacie w wyścigach czegoś więcej. No...jest jeden maly szkopuł - bez kierownicy nie podchodzić do żadnego z tytułów.
Zagraj w Richard Burns Rally - pierwszy i jedyny symulator samochodu rajdowego + tysiące modów
Musimy się raz zgadać, to się dodamy do "Znajomych" Ja może dziś 22.00-23.00, a w miarę stałe pory to poniedziałek, wtorek i czwartek ok. 18.30
Jeśli nie mam własnej sesji, to śmigam na 99% w DTMie - odfiltruj sesje, może mnie znajdziesz. Szukaj sesji z /HUN/ w nazwie - lubię jeździć z Węgrami - Joci, Fazi, WhiteNOR - fajni goście, ale strasznie dobrzy, jak dla mnie... Najczęściej na mecie bywam ostatni
A najlepiej dawaj znać, jak będziesz miał siadać - ja też Ci wyślę SMSa, jak będę się brał
Masz kierownicę?
Aha! W sprawie "kanału" Od wczoraj jeżdżę z CB - rzecz jasna na kanale 19
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum