zamówilem skrzynie biegów.. jest ona z roverka 214i 99r 1.4 8v 75KM.. podejdzie do mojej 214si 1.4 16v 103KM? z tego co czytalem to chyba pasuje bo do 1.4 sa te same skrzynie, dobrze mysle?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 18:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 10:08
sTeryd - w jakim sensie na korzysc dla mnie? beda dluzsze czy krotsze przelozenia? na poparzedniej skrzyni na 2 biegu roverek lecial mi 100km/h na 3 150km/h na 4 biegu 185km/h
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez donmulanka Wto Paź 28, 2008 15:14, w całości zmieniany 1 raz
a takim sensie, że (o ile oczywiście te skrzynie mają różne przelożenia) przy silniku mniejszej mocy skrzynia będzie miala krótsze przełożenia, więc silnik będzie miał lżej, a wiec będzie żwawiej przyspieszał
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Moje pytanie do Was jest takie.. Czy do mojego kochanego Roverka 214i 1.4 8V podejdzie skrzynia z Rovera 200 również 1.4 8V?
Pewnie tak, ale chcę się upewnic od fachowców Prosze o pomoc, bo ma okazje taka kupic, a moja jest w coraz gorszym stanie i moze sie w kazdej chwili posypać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum