ok 100zl za osobe,dzieci do lat 7 polowa ceny,miejsce przy oknie na skrzydle. Platne przy dobiorze.
[ Dodano: Sro Paź 22, 2008 21:03 ]
Z racji na brak ruchu w temacie oznajmiam wszem i w obec: niedziela godz.17 pod M1. Ja nie bede mial juz do konca tyg dostepu do netu, z jakimis zmianami prosze do Wild Weasel'a.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Spotkanie w większym gronie dziś o godz. 1700 pod Norauto przy M1. Meldować się!
1. wild_weasel.
2. Heju - ale po 18.oo bo w robocie siedzę
3. bialy114 - będę na czas, lub parę minut po 17.00 (zależy jak na myjni mi pódzie)
1. wild_weasel.
3. bialy114 - będę na czas, lub parę minut po 17.00 (zależy jak na myjni mi pódzie)
4. Francuz
1. wild_weasel.
4. Francuz
5. RoBBoD
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
1. wild_weasel.
4. Francuz
5. RoBBoD
6, Stone
_________________ http://www.ifp.pl/ „Uczyć się, lecz nie myśleć, to bezużyteczne. Lecz myśleć, a nie uczyć się, to niebezpieczne.” - Konfucjusz
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 19:44
Zlot Roverków w moim wydaniu to były same auta widma, niestety nie zastałem kierowców.
Może zgadamy się następnym razem, ale najpierw muszę od kogoś zabrać nr tel.
Pozdrawiam
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 21:38
bialy114, dzięki, na przyszłość pewnie się przyda
Cóż, i tak miałem mało czasu, ale popatrzyłem sobie na wasze autka i następnego razu na pewno nie opuszczę. Szkoda że tak zimno się robi teraz.
Pozdrawiam
Z przyczyn niezależnych ode mnie (:evil:) niestety nie mogłem się pojawić za co serdecznie przepraszam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 17:07
RoBBoD napisał/a:
Zrobi ktoś rozpiske kto (nick) jakim był autem?
R75 (jedyny)- Zukowaty + "sznowna małżonka"
R600(jedyny) - RoBBoD - czy nie
R216 BRG - wild_weasel + "szanowna małżonka"
R200 Silver(chyba ) - Francuz + "szanowna małżonka"
R25 Sienna Gold - bialy114
R25 Silver(chyba ) - Stone
To wiem na 99% - o ile "Silver" to Silver a nie jakaś inna fantastyczna nazwa koloru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum