_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 11:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O psia mac
Dziekuje. Nadal uwazam, ze to nic wielkiego i ... po prostu mnie chce sie to robic poki co
W koncu nadejdzie taki dzien, ze mnie Violla spakuje i wystawi walizki Bo ile mozna tolerowac goscia, ktory rano wychodzi, wraca poznym popoludniem i siada do komputera skladajac filmy i halasujac do bialego rana
Ale sie ciesze, ze sie podoba... nic tylko robic nastepne
A powiem Wam, ze nawet conieco sie nagralo
Pozdrawiam w szczegolnosci Gonie, za chyba debiut na forum
[ Dodano: Czw Paź 30, 2008 17:35 ]
Zaluje, ze nie mam nagrane od siebie z auta, jak Gonia dyktuje nam trase...
cyt.
"Za lukiem czysto, mozecie smialo dawac... dawac... dawac... o !@!$# chowac sie chowac sie wysepka!"
Niezapomniane przezycie, wrocic sobie z kolezenstwem po trasie Bystre/Warszawa
Ps.
Mam nadzieje, ze Joa nie bedzie sie wiecej bala z nami jechac
Ps.2
Respekt dla Kurchego... ja bym tak nie umial... korciloby mnie zeby szybciej, szybciej...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
nie ma czego żałować ważne, że cało do domku dowieźli, tak jak mnie, a też nie żałowaliśmy sobie..
ale nie, ze zaluje, skad.. wrecz przeciwnie, ciesze sie, ze dojechalam
a chodzi o to, ze niby jechalismy jak jechalismy, a caly czas bylismy rowno z Kruchym, ktory sie oddzielil i powiedzial, ze jedzie swoim tempem.
no i ja prawde mowiac nie widze sensu takiego pedzenia. nie mniej- co kto lubi
(pozdrowienia dla kierowcow )
Zaluje, ze nie mam nagrane od siebie z auta, jak Gonia dyktuje nam trase...
cyt.
"Za lukiem czysto, mozecie smialo dawac... dawac... dawac... o *k#$#* chowac sie chowac sie wysepka!"
Niezapomniane przezycie, wrocic sobie z kolezenstwem po trasie Bystre/Warszawa
no te txt byly dobre , ja juz uciekalem na prawy, gdy gonia krzyczala chowac sie chowac
i jeszcze jeden moment jak na dlugiej porstej lykalismy iles aut i tak do michaelP - ile bylo tych aut>? yyyy... nie wiem, nie zdazylem policzyc
ale co ja tutaj bede pisal - foty i opis bedzie niebawem na blogu
bo jeszcze wielkiej neidzieli nie opisalem O_o
[ Dodano: Czw Paź 30, 2008 23:42 ]
violla napisał/a:
Tak Kochany, może to nastąpić
kto sie czubi ten sie lubi
violla napisał/a:
Sama nie wiem skąd mam takie pokłady cierpliwości
bo ty uosobieniem ciszy i spokoju jestes. nie potrzebuejsz zadnej medytacji jogi itp. oni ucza sie tego od ciebie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 23:57
MaReK napisał/a:
cyt.
"Za lukiem czysto, mozecie smialo dawac... dawac... dawac... o *k#$#* chowac sie chowac sie wysepka!"
Cóż, tak czasem jest... a wie o tym, ten, kto leciał w nocy trasą do/z Garwolina. Są wysepki, które są nieoświtlone i w nocy można się na jakąś nadziać.
co zreszta bylo widac na ktorejs , bo lezaly znaki, a nie staly O_o generalnie to te wysepki raczej stwarzaja zagrozenie niz umozliwiaja bezpieczny skret co sie dzialo na trasie na gdansk kiedys - ciagle porozwalane znaki
[ Dodano: Pią Paź 31, 2008 10:03 ]
podbijam temat , po wpisie na blogu
Mimo, ze zesmy szybko i sprawnie pokonali te trase, to i tak uwazam ze bylo kilka momentow, za ktore powinnismy sie wstydzic, bo nie odroznialy nas od karków z bemek. Najwazniejsze, ze przejechalismy cali i bezpieczni ale gdyby cos sie stalo, to by dopiero byl zal i placz.
Te 15 min. o ktorych piszesz to niby nic, ale mnie osobiscie jazda 60 - 70 km/h meczy.
Jesli jade szybciej, jestem skoncentrowany i przytomny. To zadne tlumaczenie, bo moja koncentracja nie zmniejszy drogi hamowania w razie "W". Mimo wszystko, te 4x 15 min. to juz 1h
Tomi napisał/a:
Cóż, tak czasem jest... a wie o tym, ten, kto leciał w nocy trasą do/z Garwolina. Są wysepki, które są nieoświtlone i w nocy można się na jakąś nadziać.
Ja absolutnie nie nasmiewam sie w moich wypowiedziach.
Wrecz przeciwnie, to byly b. dobre i szybkie informacje o sytuacji przede mna.
Wtedy byla adrenalina, a teraz na spokojnie mozna sie posmiac z samej konstrukcji zdan. Mnie utkwilo w pamieci wlasnie to. Wiem juz, ze te teksty pochodzily od Tomiego, a Gonia tylko przekazywala, nie mniej brzmialo to niezle.
Pamietam rowniez, jak kruchy wyprzedzajac jakis pojazd na luku krzyczy na radiu... "macie czysto!". Ja wyprzedzam, a tu kuzwa z naprzeciwka opel I glos Kruchego... chowac sie
A co do filmow. Jak najbardziej, Violla jest drugim operatorem
Jak mamy dwie kamery to ona kreci jedna, a ja druga i mamy dwa ujecia tej samej sytuacji z dwoch roznych kamer, co w filmie czasami ma zastosowanie
kasjopea napisał/a:
w sumie to wszyscy możemy sobie pogratulować, że tak pięknie w nich statystujemy
Bez Was by tego nie bylo
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mimo, ze zesmy szybko i sprawnie pokonali te trase, to i tak uwazam ze bylo kilka momentow, za ktore powinnismy sie wstydzic, bo nie odroznialy nas od karków z bemek. Najwazniejsze, ze przejechalismy cali i bezpieczni ale gdyby cos sie stalo, to by dopiero byl zal i placz.
no wlasnie o to chodzi..
MaReK napisał/a:
Te 15 min. o ktorych piszesz to niby nic, ale mnie osobiscie jazda 60 - 70 km/h meczy.
Jesli jade szybciej, jestem skoncentrowany i przytomny. To zadne tlumaczenie, bo moja koncentracja nie zmniejszy drogi hamowania w razie "W". Mimo wszystko, te 4x 15 min. to juz 1h
ja absolutnie nie twierdze, ze ktoas jechal zle czy nie bedac na tym maksymalnie skoncentrowanym, nie mniej nadal nie jestem zwolenniczka takiej jazdy.
ale 60 km/h to juz lekka przesada w druga strone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum