Wybacz, drlubicz, ale na pierwszy rzut oka zauważyłem brak zaślepki lewego halogenu (niczym w Roverku do oceny)
Reflektory komponują się doskonale z resztą Całość fajna
...i jeszcze popraw nr rej. w profilu
Nie wiele widac na tej fotce. Zrob jakies zblizenia, z przodu... ujmij go znad asfaltu, itp.
Takie same swiatla mial chyba maciekwawa w swoim R200/25/ZR
Tam problem jest z dopasowaniem zderzaka od dolu, z reszta chyba na Twoim zdjeciu tez na dole jest min. przerwa, ktorej byc nie powinno, ale do tego potrzeba lepszych ujec na fotce.
Patrzac na fotke zastanawiam się o co chodzi z ta miesieczną pracą....zarabiałes miesiąc na te lampy czy co?? A..jeszcze felgi..ale te założyłem, ze mogleś kupić razem z autem...no nie wiem...z tymi czy bez tych lamp 200 nie wyglada jak lanos więc spoko
Hehehe, ja to samo sobie pomyslalem, ale nie chcialem tak brutalnie pisac jak Thrillco
Ja rowniez nie widze pracy miesiecznej, chyba, ze jest ona ukryta we wnetrzu auta, albo pod pokrywa komory silnika. Jeszcze myslalem, ze robiles przod od zera po jakims gigantycznym dzwonie
Pozdrowki,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Roverek ten to taka moja zabawka ma być, bo normalnie mam inne auto, chciałem mieć auto po „tuningu” bo czuje się w nim 10 lat młodziej , mając ograniczone fundusze doprowadzeni rovera do tego stanu niestety musiało trwać miesiąc ale za to całość wraz z zakupem zamkneła się w 5,5 tyś złotych przy czym reverek full wypas skóra, klima itp , może Wasze żony pozwalają Wam na zakup drożysz zabawek ja mogłem wydać tylko 6 tyś
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 13:20
Aha...noooo...stary...patrżac na wymienione kwoty...to gratuluje...piekna 200tka wyszła Ci z tego przystanku
Wiec bardziej się cieszę tym że za tak małą kwotę udało mi się znaleźć w gronie szacownych użytkowników rovera ,ale co tu się dziwić jak facet na giełdzie z niewiedzy oryginalne sprężyny Eibach sprzedaje za 30 zł mówiąc ze to jest do starych bmw, a jednemu panu z Siedlec nie chce się zajrzeć do netu bu zobaczyć że 4 opony Giugiaro za które nie wie czy weźmie 50 zł to nie jest tania włoska podróbka hehe
[ Dodano: Wto Lis 04, 2008 13:45 ]
Thrillco napisał/a:
Aha...noooo...stary...patrżac na wymienione kwoty...to gratuluje...piekna 200tka wyszła Ci z tego przystanku
ale ja chociaż wiem którą ćwiatrkę w aucie wymieniałem hehe
O gustach sie nie dyskutuje, ale jesli chcesz znac moja opinie, to swiatla z tylu mi sie nie podobaja i troszke podjezdza agro tuningiem
A tak poza tym, no coz, jesli miales ograniczony budzet, szukales dlugo i nie spieszyles sie z robota to faktycznie gratulacje i oby sluzyl jak najdluzej.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ale ja chociaż wiem którą ćwiatrkę w aucie wymieniałem hehe
Spoko...ja nie miałem żadnej wymienianej...wracając do Twej 200. Podobnie jak Marek uważam, że lampy z tyłu a'la "Lexus" (swoją droga nie wiem czemu tak sie przyjeło bo to sa raczej a'la Mazda 6) to z deka lipa. Co do opon...gdzieś tu jest temat traktujący m.in. o oponach za 50zł/szt.....ja nie kupuje chocby były w złotym opakowaniu (no nad opakowaniem bym sie zastanowił). Spreżyny to nie wiem..nie znam się ale jestes na 100% pewny, że lampy które uzyłeś posiadają rzeczywiście własciwe homologacje. Bo wiesz...te po 50zł to raczej nadają sie jako alternatywne oswietlenie mieszkania a nie do auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum