Zjawiam się z moim R-25.
Na razie jeździmy po poznańskich ulicach, ale w planach są oczywiście dalekie wyprawy...
To mój pierwszy (może nie ostatni?) Rover, chociaż przygodę z motoryzacją rozpoczęłam jakiś czas temu... Rocznik (auta ) 2001, silniczek 1,4, kolor grafitowy, ogólnie w dobrej kondycji (jak jego właścicielka ).
Chętnie dołączę do Rodziny jako osobista zjawa.
Pozdrawiam słonecznie
Iza.
_________________ zjawiskowy świat roverów
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 11:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam poznaniankę!
Uzupełnij proszę nr rej w profilu, żebyśmy mogli pozdrawiać
Zachęcam też do zjawienia się na niedzielnym spocie w Galerii Pestka - szczegóły w dziale "Spoty".
Pozdro i do zobaczenia!
Dzięki, oczywiście zjawimy się Ale najpierw w sobotę założymy obuwie zimowe i odwiedzimy salon kosmetyczny (oponki i myjnia oczywiście), by godnie się zaprezentować.
Już od pewnego czasu zaglądam na tę stronkę i szykujemy się, szykujemy.
Rośnie Rodzinka Roverowa! Dla zainteresowanych - mam kontakt na dobry "SALON ODNOWY BIOLOGICZNEJ" dla naszych ulubieńców. Co prawda pod Bydgoszczą, ale przecież nigdy nie wiadomo, gdzie los nas zaskoczy...
Dziś Dzień Życzliwości, życzę więc miłego dnia w otoczeniu prawdziwie życzliwych .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum