Nikogo ani niczego nie skrytykowałem, nawet nie oceniałem. Napisałem 2 zdania o sobie, ale widać niektórym i to nie pasuje
Odnoszę wrażenie, iż większość osób preferuje rozmowy polegające na wzajemnym potakiwaniu, bardzo rozwijające
Wiecie co? Zmartwię Was. Otóż "zwykli" ludzie jeżdżą "zwykłymi" samochodami, co w praktyce oznacza VW lub inne niemieckie samochody, a już na pewno nie MG/Rovery, zatem w ich oczach możecie wyglądać "dziwnie"....
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 20:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nikogo ani niczego nie skrytykowałem, nawet nie oceniałem. Napisałem 2 zdania o sobie, ale widać niektórym i to nie pasuje
ale komu i co nie pasuje? bo jakos dziwnie mam wrazenie, ze odnosisz sie do mojej wypowiedzi.
w takim razie zapytam dlaczego uwazasz, ze komus nie pasuje to, ze chcesz/lubisz sie wyrozniac? to cos zlego?
tom214Si napisał/a:
Odnoszę wrażenie, iż większość osób preferuje rozmowy polegające na wzajemnym potakiwaniu, bardzo rozwijające
Ja nie mam żadnych planów jeszcze, ale najchętniej to spędziłbym go w górach
Postanowienia jak najbardziej są :
*wyjechać z kraju
*kupić MG ZR
*kupić Kawasaki ER5
*zdać prawko na motor
* jak coś sobie przypomnę to dopiszę
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Moje plany Sylwestrowe nieco się zmieniły i imprezujemy w gronie samych ziomków u Tomasziego i IKS
A postanowienia oczywiście że są i to mocne:
1. Zapisać się do klubu Roverkowego
2. Zakończyć pozytywnie rok na studiach
3. Znaleźć lepszą pracę i lepiej płatną
4. W końcu się zakochać
5. Wyjechać na wakacje za granice do pracy
6. Być sobą przez cały rok
7. Zaliczyć jakieś fajne imprezki muzyczne
Ot to całe 7 mocnych postanowień poprawy
Ostatnio zmieniony przez Radziszok79 Wto Gru 23, 2008 15:34, w całości zmieniany 1 raz
No niestety ja tez bez imprezy ale w nastroju pozytiwww - żona w 6 miesiącu - córka w drodze tak więc będę świętował i czekał na kolejne "kopnięcia" heheh
Postanowienia - hmm w sumie to nich będzie tylko tak jak teraz będzie ok.
tak więc będę świętował i czekał na kolejne "kopnięcia" heheh
nic tylko zazdroszczę mnie to jeszcze chyba długo nie spotka, chyba że jakaś niespodzianka ale dla singla taka niespodzianka to raczej szok niż radość.
Tak więc gratuluje, sylwester jakich mało Cię czeka
...żona w 6 miesiącu - córka w drodze tak więc będę świętował i czekał na kolejne "kopnięcia" heheh
Greg, przypomniałeś mi pewną historię, eech. Ja pięć lat temu też czekałem na córę, miałem już dla niej piękne imię, kupione dziewczęce ciuszki, gratulacje od wszystkich. No i 18 grudnia wyskoczyła z brzusia swojej mamusi i ... o mało nie zemdlałem! Jak pamiętasz ostatnią scenę z "Seksmisji" to będziesz wiedział co zobaczyłem
ploomy, hehehe no to fakt w sumie lekarz od początku (od chwli kiedy mozna to stwierdzić ) mówił że dziewczynka - ale w sumie też zawsze zakladam pewien marginesik "błędu" heheheh tak więc spoko
co do postanowień:
1. byc lepszym człowiekiem
2. nie wkurzać mojej Dziewczyny
3. przestać przeklinać
4. zdać mature z matmy i fizyki...
5. nie popsuć Coupe..
to chyba tyle;)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
No to u mnie podobnie, jak narazie zadnych planow na Sylwka. Chyba ze jakas dobra imprezka techno i bedzie ok
A co do postanowien to:
-dokonczyc wizje mojego Roverka
-zapisac sie do Klubu
-wyjechac na wakacje do Chin na 2 tygodnie
-dobrze byloby sie wreszcie zakochac (chociaz nie jest zle jak jest teraz )
no i ogolnie stac sie lepszym czlowiekiem
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum