napewno mi się to uroiło , temu Panu co sprzedaje auto też , i temu Panu co sprzedaje też sie uroiło , a ten sklep też ma urojenie
a teraz spowrotem
Czy przyjrzałeś się dokładnie zestawowi "Żarówki Plazma Zenon - H1 12V 100W" - to żarówki H1 ze zmienionym żarnikiem na 100W i pomalowane na niebiesko - taki "chiński" tuning dla ubogich (60 zł)...
W przypadku linku z eBay - czy widziałeś kiedyś super-hiper żarówki z BMW serii 7 za 9,99 USD (30 zł)?
Bo droższe są chyba nawet 2 zwykłe żarówki H1 lepszej firmy...
A gość sprzedający BMW M3 po prostu napisał tak "jak się czyta" - już na 2 angielskojęzycznych forach znalazłem już żarty na temat wad wymowy i "Zenonów".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Co do eBaya - jeśli ktoś pisze "Eurodezigns", to równie dobrze może napisać "Zenon". Nie tylko my mamy monopol na tłumniki, lefrektory i przegłuby
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 19:26
cóż...praktycznie chyba nic nie musze dodawac...ponad to, ze jesli "zenony" wg kolegi sa lepsze od Xenonów (nazwa opatentowana zdaje się) a Xenony nie kosztują mniej niż 50 zł...nie kosztują chyba nawet mniej niż 100zł zas te super zenony, które sa stuningowanymi zarówkami na kryptonie i dają światło niezgodne z zapisami PoRD to sorry...myliłem się i przyznaje rację - to sa super "lampy"...dla naiwnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum