za Type-R na pasach w czymś co jest pochodzenia teutońskiego, ma jakieś niecałe 100km, waży pod półtorej tony i dumnie wozi czerwone majtasy rodem z tysco na zagłówkach to się powinno zlinczować
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 19:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie na wioskach jest zagłębie takich artystów
Np. Tico z xeno(zeno?)nami, tubą wydechową, neonami pod progami, podwójnym plastikowym zderzakiem przednim (2 połączone żeby do ziemi sięgały) i wiele innych.... dodam że dławi się toto i gaśnie przy najmniejszym wzniesieniu
Ostatnio na wieś-tunerów słyszałem fajne określenia: pastuchy lub świniopasy
czyli MATRIX na drodze (z zycia wzięte): Jako kierowca który nie z jednego wydechu spaliny wdychał - miałem okazję przejechać się na Śląsk takim cudem ode mnie jakieś 500 kilometrów - stąd poznałem bestię i wiem jakie ma osiągi. Tak więc - jadę sobie spokojnie odcinkiem trasy Gietrzwałd - Olsztyn (kraj 16) swoim roverkiem. Prędkość tak 110 - 120 nagle widzę zbliżający się obiekt ..... "złoty bolid" podobnie przystrojony dla zmyłki. Tak się złożyło że akurat przede mną dwie ciężaróweczki (zjechały na marginesik) no to kieruneczek i jadę 110, 120, 130 .... tak do 150 minąłem 2 TIR patrzę w lusterko .... "bolid" mruga światełkami - pierwsza myśl .... znamy się Potem no qurcze chce wyprzedzać?? 150 na zegarze prędkość maks matrix 155 No jestem uprzejmy zjeżdżam na margines i czekam ..... wiecie ile czekałem Z ręką na sercu dobrą minutę zajęło mu dojechanie do drzwi kierowcy no ale jak już spojrzałem w te złe oczy ehhh noga z gazu poszedł ................... 5 kilometrów dalej stał na parkingu z maską w górze .... co się stało???? pytam do dziś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum