Thrillco, nie moje klimaty...
A akcja jak akcja jak to w polu...
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 12:34
No ale wiesz...film to powinna być jedność obrazu z dźwiekiem a tu mamy akcje wolniejsza niż w melodramacie z muzyka pasująca do obrazu pt: "Tylko strzelaj"
Może wmiksuj wecej ujęć, czestsze zmiany widoku, kątów, dodatkowe efekty, inne pojazdy.
PS. próbowałem w to grac ale nijak nie czaje ocb. Udało mi się dojechac raz kombajnem z headerem na pole...ale pole było nawet nie zaorane
No jazda traktorem bywa fajna Kiedyś orałem ,,pod orywkę " od 14 do 23 pole dochodziło do lasu to pod lasem zaczęło do o koła traktora biegać 9 lisów 2 takie stare ohydne... i zaczęły mi jeszcze sikać po kołach Dopiero potem wujek przyszedł i podpiął brakujący przekaźnik na polu i zapaliło się 4 halogeny na dachu i dwa po bokach traktora
Po powrocie pierwszy raz w życiu zjadłem jajecznicę z 8 jajek
A następnego dnia o 5 wystartowałem z bronowaniem
Ale też bardzo przyjemna bywa jazda traktorem po lodzie śmiga jak NIssan w D1 bokami tylko ten strach ze się obali
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Ja jak w sezonie zaraz po żniwach, albo w same żniwa (bo przy koszeniu nie biore udziału bo uczulony jestem) to jak wsiadam rano na MF-a z talerzówką około 9-tej to najpierw klimę dostrajam, radio na RMF MAXXX i schodzę około 21-22. Oczywiście z przerwami na posiłki . Aha jeśli chodzi o światła to w MF-ie jest 8 roboczych + normalne światła. Prawie jak w dzień widać wszystko do okoła. Extra tak się pracuje, jeszcze do tego fajne bity Ci lecą
Rowan, możesz zapodać jakąś fotę tej Twojej maszyny W Wladimircu jest radio Sony na Minidyski ale 2 cyl. silnik o poj. 1.8 nie pozwala na słuchanie go dlatego zakładam mp3 a Klimę to mam taką na prawą nogę nawiew który wygląda jak taki przyrząd w kuchni do cięcia warzyw na plasterki
opisz jak możesz ten swój ciągnik
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Adrian355, weź taki sprzęt... ma coś takiego, że jak łapie poślizg to mu się najpierw przedni włącza, a jak to nie pomaga to włącza sobie blokade najpierw tyłu, a potem przodu.
No jeździ się tym pięknie, bo sprzęgła nie używaż, tylko przycisk i rączka, ale... Jak coś się w sterowniku poje...o to chłopaki z Siedlec ładnie zaśpiewali, ale chwała im za to, że naprawili, bo nawet z Korbankowa nie chcieli przyjechać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum