A ja twierdze że V6 ma lepszy moment obrotowy i te 0,2 czy 0,3 do setki nie robi większej różnicy a power masz już od niskich obrotów
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
jeździłem tączerwoną 200Vi ktora jest za katowicami w kuzni nieborowskiej czy cos takiego .. autko calkiem calkiem ale ma duzo wad mianowicie wielkie szpary na tylnej klapie reflektory przeciwmgielne odstają czego na zdjeciach nie widać straaasznei ciezko chodzi sprzegło jak w ursusie u dziadka ze 2 nogami trzeba wciskać (NIE SCIEMNIAM chodzi tak ciezko) 1 bieg wycieraczek nie działa klakson nie działa i wskaźnik temp silnika takze nie działa co w tych silnikach jest bardzo wazne aby kontrolować temp silnika prawda? ale wreazenia z jazdy? hmm na autostradzie 200 osiagamy na 4 biegu i strach dalej jechać
ps. ABS strasznie odbija i chrobocze nie jezdzilem z absem jeszcze ale az takie stukanie ze czuc na kierownicy to chyba nie jest nirmalne?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
sknerko, w dziale "modele" podane jest przyspieszenie dla 2.0 V6 z automatem, z manualna skrzynia bedzie napewno sporo lepsze niz w 1.8, tylko nigdzie nie moge znalezc danych.
w dziale "modele" podane jest przyspieszenie dla 2.0 V6 z automatem, z manualna skrzynia bedzie napewno sporo lepsze niz w 1.8, tylko nigdzie nie moge znalezc danych.
Myślę że można by porównać z R75 2.0V6 bo to chyba skrzynia ta sama będzie i jeżeli 75 ma w automacie 11,6 a manual 10,2 to różnica na korzyść manuala jest 1,4s czyli czysto teoretycznie R45 w manualu2.0V6 powinien mieć 8.1s do setki heh odrzutowiec normalnie
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum