Thef...zyjemy w polsce..za bardzo przywykłem...z reszta zbyt już czesto musiałem udowadniac swoją niewinnośc..nie pora zebym coś udowadniał..a jak przyjdzie czas to sprawa się rypnie. na dzien dobry..
To trzeba było poczekać z tymi oskarżeniami aż do tego "dzień dobry", ale Ty wolałeś od razu krzyczeć: "to ktoś z Was".
Cytat:
skoro tak wygrażasz to idx do tego sądu i sobie ulzyj.
Ja Ci wygrażam? Nie mam zamiaru. Staram się uzmysłowić Ci jakie zasady powinny panować w stosunkach międzyludzkich, bo moim zdaniem albo ich nie znasz albo świadomie łamiesz, a będąc wśród ludzi trzeba je respektować. "Ulżyj"? Nie traktuję tej sprawy jako mojej prywatnej bitwy, która ma zaspokoić moje zachcianki czy coś tam. Opowiadam się po stronie zasad.
Thrillco napisał/a:
po co ja właściwie się Tobie tłumacze to nie mam zielonego pojecia...pamietasz termin - odseparuj...zastosujesz sie?? Czekasz az bede błagał?
Nie będę się Ciebie "czepiał" dopóki nie będziesz łamał zasad i obrażał innych. Zrób to a zareaguję.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiecie co... co by koledze Thrillco nie było tak smutno samemu to ja też poproszę o warna :)jeszcze na żadnym forum nie dostałem chce się poczuć jako taki niegrzeczny USER
Ps. Ale tylko 1 poproszę
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 19:43
o nie...to ja prosze o drugiego z automatu - nikt nie moze być lepszy lub równy mi
Rowan no miałeś już chrzest i ja się teraz chcę ochrzcić
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 22:48
Adrian, Żukowaty, to nie takie proste na tym Forum. Trilllco jest na forum 11 miesięcy i dopiero chyba pierwszego dostał, ja 10 miesięcy i, mimo rozlicznych prób, wciąż żadnego. W ogóle to co? Tak za nic kcecie? Nic się nie staraliście tyle czasu i nagle się domagają. Zwłaszcza Żukowaty powinieneś być cierpliwy, 7 miechów stażu to jeszcze masz mało na sumieniu.
fearless, powkurzaj jeszcze troche Thrillco i bedzie pewnie warn za nakrecanie i po paszczy od kolegi Tak czytam i czytam i rzeczywiscie kolega Thrillco troche klutliwy ale reszta rowniez doklada swoje trzy grosze. Wiecie ze nie odpuszcza bo ma taki charakter a dopowiadacie. Takie moje zdanie
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
ja też powinienem dostać warna bo nie dostosowuje sie do zasad pisowni i zawsze zaczynam zdanie z małej litery
warna dostaje się wyłącznie za naruszenie jednego z punktów regulaminu forum
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 18:11
piter34 napisał/a:
magneto napisał/a:
ja też powinienem dostać warna bo nie dostosowuje sie do zasad pisowni i zawsze zaczynam zdanie z małej litery
warna dostaje się wyłącznie za naruszenie jednego z punktów regulaminu forum
No ale w myśl dewizy z Twojej (tudzież mojej ) stopki, osoby piszące niepoprawnie, wyrażają się bez szacunku w stosunku do czytelników. A na to są już paragrafy!
PS. tak a propos, nieraz mam wątpliwości, czy kończąc zdanie emotką można pominąc kropkę? A jeśli nie, to czy powinna być ona przed czy po emotce?
PS. gdyby to zależało ode mnie, to dopisałbym do regulaminu obowiązek stosowania polskich znaków. Ależ by warny świstały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum