ja tez kupilem polszit
Z Adrianen to chyba jakiś kompleks niższości bo jak by nie było, większość z nas ma sporo więcej lat niż On ale np. ja z wypowiedzi nie zauważyłem ze ma 16lat.
MaReK napisał/a:
W czym jest problem? Przeciez konto mozna usunac w nawet 3 sek
Chyba, ze Adrian potrzebuje akceptacji i sprawdzenia czy czuje sie tu potrzebny.
Napisal posta pozegnalnego, ale tak naprawde chce tylko sie dowiedziec co my na to.
Chyba nie o to chodzi. Wydaje mi sie ze nasz kolega naprawde sobie ubszdural ze z racji wieku i tego ze juz nie ma osobiscie czy tam rodzinnie (zwał ja zwł) Roverka to juz nie jest godzien z nami bytowac. Nic bardziej myslnego.Nie wazne ile bede mial lat i czym bede jezdzil to jesli tylko starczy mi czasu w zyciu i mozliwosci bo z tymi roznie bywa to zamierzam jak najbardziej sie nie rozstawac z tym forum i osobami na nim z racji niepowtarzalnego klimatu i Tobie Adi polecam to samo.Juz zrobilo sie leciutko pozno a na 6:30 ide do pracy,wiec...dobranoc bo juz mi sie klawisze myla
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 09:41
mrd napisał/a:
a ja mam paszport polszitu
A ja znam Piaska
Adrian pewnie się za dużo fotek naoglądał o Byłym Roverku i dolinę załapał, zapił to mocną herbatą i są o to tego skutki, przejdzie za parę dni
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:20
MaReK napisał/a:
Ps.
Adrian355 napisał/a:
No to już *k#$#* przegięcie
A to juz pod warna podelga
No przecież o to Koledze chodziło!! Skoro nikt z Was nie chciał kliknąć i usunąć konto, to wymyślił sobie że rozwiąże sprawę w taki sposób - czyli "warn - y" .
Tez tak uwazam, ale... takie sprawy zalatiwa sie przez e-mail do administratora forum, z prosba o usuniecie konta. A nie robi sie demonstracje fochow na forum
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wystarczy poczytać posty Adriana, z jego historii, żeby wiedzieć, ze coś jest tu nie tak. Jak nie ma ochoty, to niech się nie loguje. Co go obchodzi co się będzie działo na forum? Do tego te dziwaczne teksty o rejestracji za 12 godzin. Teraz już nie ma możliwości pisania publicznie więc jak chce, to niech załatwia sprawę po ludzku.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:32
thef napisał/a:
Wystarczy poczytać posty Adriana, z jego historii, żeby wiedzieć, ze coś jest tu nie tak. Jak nie ma ochoty, to niech się nie loguje. Co go obchodzi co się będzie działo na forum? Do tego te dziwaczne teksty o rejestracji za 12 godzin. Teraz już nie ma możliwości pisania publicznie więc jak chce, to niech załatwia sprawę po ludzku.
Popieram, jak i popieram post Kolegi wyżej!
Rzeczywiście wystarczy napisać maila z tematem "Proszę o usunięcie konta XXX"
Chyba Adrian nie doczytał regulaminu...
Tez tak uwazam, ale... takie sprawy zalatiwa sie przez e-mail do administratora forum, z prosba o usuniecie konta. A nie robi sie demonstracje fochow na forum
Dokładnie.
A skoro zostałem, w pewien sposób, wywołany do tablicy, to napiszę swoje zdanie.
Zgadzam się z MaRKiem, bo:
a) można to załatwić PW/mailem
b) to zdaje się, że można samemu skasować swoje konto: Profil => Edytuj => Ostatnia linikja to "Skasuj tego użytkownika" (chyba, że mogą to tylko admini, ale nie sądzę)
I jak się chce pożegnać to można się pożegnać i skasować swoje konto.
MaReK napisał/a:
Chyba, ze Adrian potrzebuje akceptacji i sprawdzenia czy czuje sie tu potrzebny.
Napisal posta pozegnalnego, ale tak naprawde chce tylko sie dowiedziec co my na to.
Pomyślałem to samo.
Bo z jednej strony dzielenie się bardzo intymnymi szczegółami ze swojego życia, a zaraz potem "spadam stąd", bez żadnego wyjaśnienia?
Albo coś tu nie gra albo brak odwagi, żeby powiedzieć "o co NAPRAWDĘ chodzi".
Smutne...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Do tego te dziwaczne teksty o rejestracji za 12 godzin
nie rozumiem co tu dziwacznego, przecież napisał:
Adrian355 napisał/a:
chyba klubowi i forum zależy na jakości userów i klubowiczów a nie na ilości ... za 12godzin się wyrówna bo się ktoś zarejestruje
nie pisał przecież że się będzie powtórnie rejestrował.
Jak już tak chce mieć usunięte konto to mu je usuńcie, bo tworzy się wątek na kilkaset stron ;)Wyraził swoją chęć i tyle. Na siłę go nie zatrzymacie przecież.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie, Szymon, ale nie wydaje Ci się dziwne, że napisał, że za 12 godzin? Zresztą, nie o to w tym chodzi, jak mówię, poczytajcie posty Adriana, to cała akcja wyda się Wam dziwna. Choćby na możliwość włamu na jego konto czy jakiejś gierki z Jego strony można zostawić sprawę na jakiś czas. Jemu to nie zaszkodzi. Jeśli bardzo chce niech napisze maila do admina z konta podanego w profilu i nie będzie problemu.
No to wyraźnie tylko Admini mają, bo u mnie też niet
A w temacie - obawiam się, czy ktoś czegoś przykrego na priv mu nie napisał w związku z ostatnimi jego postami, więc chłop poczuł się urażony i obraził się na całe Forum
Nie, Szymon, ale nie wydaje Ci się dziwne, że napisał, że za 12 godzin?
To akurat mnie nie dziwi, bo równie dobrze mógł napisać za 2 godziny lub 15 godzin. Biorę to za przykład a nie za jakiś spisek;) Co do reszty to mogę się zgodzić, no może poza jakimś włamem, Adrian355, jest tu na tyle często, że mógłby od razu utworzyć inne konto i wszystko zdementować. Mail z jego strony byłby najodpowiedniejszy i zakończył by sprawę na AMEN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum