Wysłany: Sob Sty 31, 2009 15:31 [Forum] Maksymalny rozmiar zalacznika
Dzisiaj chcialem dodac zalacznik, sprawdzilem Dozowlone rozszezenia i rozmiary i zobaczylem ze nie ma limitu na dodawanie zalczniki, kazdy rozmiar powinien wejsc. (screen ponizej). ale niestety tak nie bylo i pokazalo ze rozmiar dozwolony to troche ponizej 400kb (screen poniezej). Wiec dobre by bylo uaktualnic ta informacje
_________________ O_o
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 18:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 15:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to ze konfiguracja przewiduje 384kb to sie dowiedzialem, ale moze to poprostu jakis blad systemu ? moze niech jacys inni uzytkownicy sprawdza dla potwierdzenia
Moze nie blad, tylko zbyt wiele restrykcji w konfigruacji i skrypt nie moze sie odpytac ile mu przynano miejsca... nie wiem, nie chce mi sie nad tym myslec teraz
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Koledze chyba chodzi o to, że po kliknięciu ODPOWIEDZ, gdy chce się dodać załącznik, jest link DOZWOLONE ROZSZERZENIA I ROZMIARY. Po jego klinięciu powinno pokazać limit 384KB i jakieś rozszerzenia. I faktycznie tam jest BEZ LIMITU, a limit wyskakuje dopiero, gdy już się dodaje za duży plik - właśnie sprawdziłem
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum