Wysłany: Sro Sty 21, 2009 19:03 [WWW] Do moderatorów (problem z logowaniem)
Witam powiedzcie mi dlaczego nie moge sie zalogowac na głównej stronie klubowej,zeby np.kozystac z downlodów mój nck i hasło działa bez problemu na forum (forum.roverki.eu) tu loguje sie bez problemu, no i chyba uzywajac tych samych danych winnem sie zalogowac na głownej stronie (www.roverki.pl)no i wyskakuje "Złe logowanie! Spróbuj jeszcze raz..." Co robić
Dziekuje
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 16:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 19:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
michalie, na stronie trzeba się osobno zarejestrować (jeszcze) wiec jeśli się nie rejestrowałeś, to siętam nie dostaniesz, a jeśli się rejestrowałeś, to daj znać i odnowieCi hasło
Mam podobny problem. Zarejestrowałam się jakieś 2 miesiące temu. Wszystko działało doskonale do momentu kiedy używając tego samego nicka i hasła zarejestrowałam się na forum. Czyli do wczoraj. Dziś próbowałam wejść na swoje konto na roverkach i cały czas "złe logowanie....". Zmieniałam już mailem hasło 2 razy, ale wciąż nie działa. Co robić???
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 22:26 ]
To niestety nie działa.
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 22:27 ]
Zmieniłam już w międzyczasie hasło na forum. Spróbowałam więc z tym nowym hasłem na stronie. Bez skutku.
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 22:32 ]
A dlaczego - jestem klubowiczem - nie pokazuje się tu o mnie ta informacja. Pewnie coś źle robię.... Jestem kompletnym "forumowym" nowicjuszem....
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 22:32 ]
A dlaczego - jestem klubowiczem - nie pokazuje się tu o mnie ta informacja. Pewnie coś źle robię.... Jestem kompletnym "forumowym" nowicjuszem....
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 22:45 ]
Spróbowałam jeszcze raz. Zalogowałam się z hasłem przesłanym na maila. Na forum mam inne. I niech już tak zostanie. Tylko nie rozumiem dlaczego tak się działo? Nic to...... Trudno... Dzięki za pomoc.
Wynikalo to z blednego zalozenia mojego.
Otoz uznalem, ze nikt nie loguje sie najpierw na stronie, a potem na forum.
Tak wynikalo z bazy danych. Jestes jednak przykladem, ze to bylo bledne zalozenie.
W zwiazku z tym, ze zrobilismy jeden rejestrator uzytkownikow (ten forumowy) to skyrpt dodal Cie do bazy jeszcze raz. A stronowe logowanie zglupialo.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Hmmmm, a czemu nie mogę odpowiadać na wiadomości, zakładać postów, nie widzę avatarów, priv - czy trwają jakieś prace na forum, czy moje konto się wysypało?
[ Dodano: Wto Lut 03, 2009 21:01 ]
Chyba że mi Java padła???
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 11:57
no to ja mam podobny problem ... na forum jestem zarejestrowany jak widac ...
na stronie to juz nie dziala ... a jak mam niby na stronie sie jeszcze raz zarejestrowac .. jesli "link" odsyla mnie do rejestracji z forum ? to o co kaman ?
[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 11:58 ]
no to ja mam podobny problem ... na forum jestem zarejestrowany jak widac ...
na stronie to juz nie dziala ... a jak mam niby na stronie sie jeszcze raz zarejestrowac .. jesli "link" odsyla mnie do rejestracji z forum ? to o co kaman ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum