w wolnej chwili można wskoczyć na kuter i powędkować na ławicy dorsza
Dobry pomysł...
szkoda że nigdy nie wędkowałem ale kiedyć musi być ten pierwszy raz
Żadna fizjologia jak nie masz sprzętu - dostajesz na kutrze za 20 pln, a łowienie dorsza to taki spining - rzucasz, nie za daleko, czekasz aż opadnie na dno i podciągasz wędką do siebie co chwilę popuszczając i tak w kółko złapie się na 100 % jak nie za pysk to za płetwę - tylko trzeba trafić na kapitana co się na sonarze zna
[ Dodano: Pią Lut 13, 2009 20:19 ]
kasjopea napisał/a:
ble
Też uważam że opalanie i wylegiwanie się na plaży jest ble
Co prawda fajnie sie jezdzi na zloty w odlegle zakatki Polski, ale lubalszczyzne popieram ze wzgledu na sentyment. Zreszta zlot bedzie tam gdzie ludziska podejma sie organizacji wiec takie opinie jak moja sa malo wazne
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Pewnie pomysł nie przejdzie bo lubelszczyzna ma niefortunna lokalizacje geograficzna ale jesli nie ogólnopolski to moze jakis wiekszy regionalny z noclegiem.
Tyle lat juz nie mieszkam w Zamościu że juz prawie zapomniałem jakie tam okolice piekne są.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
witam jestem nowy na forum lecz posiadam juz chwile fajnego rovera ktory pokazywal sie nieraz na zlotach i chcial bym jeszcze kilka razy go pokazac ale u boku braci MG & ROVER bo nigdy nie mialem takiej okazji pozdrawiam
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 15:14
No to odświeżam temacik!
Jak tam nasz Prześwietny Zarządzie Roverki i Spółka z tym ogólnopolskim zlocikiem
Fajnie by było jakby padły już jakieś konkrety, bo tak to mnie (i pewnie wielu innych) ciekawość zżera i już się trochę niecierpliwię
No nie bądźcie Tacy i dajcie jakieś konkrety - na pewno już coś tam wykombinowaliście.....
witam jestem nowy na forum lecz posiadam juz chwile fajnego rovera ktory pokazywal sie nieraz na zlotach i chcial bym jeszcze kilka razy go pokazac ale u boku braci MG & ROVER bo nigdy nie mialem takiej okazji pozdrawiam
Gdybys jeszcze pouzywal przecinkow, kropek i innych znakow, ktore sprawilby, ze nie musialbym Twojego poczta czytac kilka razy.
Co do zlotu. Jak juz bedzie, to przyjedziesz i pokazesz go nam, a potem sie wszyscy zintegrujemy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie, nie... zupelnie radze sobie z czytaniem bez polskich znakow. Chodzilo mi o znaki typu myslniki, wielokropki, itp.
A w ogole to juz myslalem, ze zabrales jakis sensowny glos w tym watku i dorosles do decyzji pojechania na zlot. Myslalem tez, ze moze zaproponujesz jakas organizacje zlotu w okolicach ruin, ktore niedawno pokazywales na fotkach... pomylilem sie...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum