Wysłany: Pią Lut 13, 2009 23:46 Ale miałem dzisiaj frajde :D :D :D :D MG vs. BMW 530d
6:30 rano
Światła stoję na lewym pasie moja maszyna mruczy staje czarne Be-eM-Wu na prawym pasie. Zaczyna mi tu gazować, popatrzyłem się przez szybkę na kierowcę a tam mój szef zadowolony z siebie pokazuje mi na światło... ja nie myśląc dodałem gazu i czekałem aż zapali się zielone (odcinek może z 250 metrów). Doczekałem się zielonego i jazda do następnych świateł... zanim BMW się pozbierało ze świateł ja byłem już długość mojego auta przed nim.
Zadowolony z siebie dojechałem do pracy wysiadam i za ramie klepie mnie szefuńcio i mówi że następnym razem mi się nie uda ale ja tylko się uśmiechnąłem i powiedziałem "zobaczymy" on odparł, że jeśli następnym razem go wyprzedzę to dostane premię
no to panowie i panie za następną wypłatę pijemy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 23:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum