Sypie , sypie , sypie , w dzień koło 0 w nocy mróz. I tak już kilka dni , podobno jeszcze do końca tygodnia. Dziś już nie ma gdzie śniegu wywalać. Zima też ma swoje uroki.
jeżeli się łudzisz, że w Poznaniu tak też jest to jesteś w błędzie, u nas ledwo znajdziesz placyk do szaleństw Ale górki rzeczywiście ponoć trochę zasypało
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 10:26
U nas codziennie zwalam z auta od 10-20 cm śniegu. Lubie... albo chyba lubiłem zimę... starzeję się i nie chce mi się dupy z domu ruszyć aby się poślizgać. Tzn. czasem prowokuje ZSa w zakręcie odjęciem ... ale to nie te czasy, że z Pragi na Jelonki się całą Warszawę bokami zjeździło.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Też denerwuje mnie ta zima, na Podlasiu ciągle sypie... ciągle... Ale wykorzystajcie zimę póki jest, bo ja dzięki ślizganiu się, uczeniu się poślizgu kontrolowanego i w ogóle zabawy z ręcznym uniknąłem dziś poważnego wypadku... Naprawdę ledwo i jeszcze musiałem zmieścić się między znak a zaparkowany samochód (uciekałem na pobocze).
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 20:22
szczerze na poczatku podobało sie ze spadł snieg ,teraz juz raczej odwrotnie (przez to ze sa zaspy oraz jezdze na oponach letnich)
ale swoja droga zawsze mozna zarobic troszke na sniegu ,spójrzcie sami
http://allegro.pl/item556...a_sprzedaz.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum