czy słowo "TRAGEDIA" dobrze oddaje to, co z tym samochodem zrobił jakiś pseudo tjuner?
nic, ale to absolutnie nic nie jest w nim fajne
najgorsza z możliwych wersja wieśtjuninku
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
nie do końca się zgodzę ze stwierdzeniem, że jest to typowy wieś tuning, może poza wykończeniem środka w czerwonawe obszycie. Jednak cała reszta wiąże się w pewną całość i widać że jest przemyślane. Autko wygląda na pokazowe a nie do jeżdżenia nic więcej.
...Autko wygląda na pokazowe a nie do jeżdżenia nic więcej.
co nie zmienia faktu, że będzie podobać się tylko bardzo nielicznej (chyba?) grupie tjunink-maniaków
mnie osobiście takie zmiany mocno odrzucają
czasem można zrobić modelowanie samochodu ze smakiem (jakiś sensowny bodykit, wykończenia itd.), a czasem (tak jak tutaj) można za bardzo przesadzić i tak jak sugeruje tytuł artykułu - jest to TŁUSTA wersja 200'ki (i to tłusta w złym tego słowa znaczeniu)
gusta guściki
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
o święta Lilijo..... ktoś wie co autor miał na myśli?? tylne nadkola to poporstu tragedia, zderzaki przesadzone, wnętrze to normalnie burdel jakiś....auto straciło swoją niepowtarzalną gracje i urok, teraz to wygląda jak, bez obrazy, golf 3 madafaka power....BLE!!!!a ta kiera to poporstu....skąd ją wytrzasnął? dekiel od śmietnika skroił czy jak?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ale jadza Brzydkie to na gada jest Na pierwszej wysepce zgubi te zderzaki Wies tuning to raczej nie jest, bo nie cale 100m by na polnej drodze takie auto ujechało
W środku mi się akurat podoba, może nie kolor czerwony, bo fakt jak burdel. ALe jest to jakos bardziej zgrane i ma większą estetykę niż zewnątrz
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Widzę, że fani roverków są bardzo krytyczni jeśli chodzi o tuning w ogóle.... trochę mnie to dziwi... autko jak autko, koleś miał wizję, mnie osobiście nie powaliło na kolana, ale zgodzę się ze słowami kolegimichone,
michone napisał/a:
W tym przypadku wszystko zrobione porzadnie, z glowa. A gusta są różne, ja bym dal inne felgi wyzej go postawil i moglbym sie takim wozic.
Tyle w temacie
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
No trochę przesadzony jak na mój gust, ale ogólnie do agrotuningu to bym go nie zaliczył ... auto robione na konkretny styl kompleksowo, a że nie każdemu się podoba ...
Od przodu w każdym razie wyglada pomijając drobne niedoskonałości
http://www.4tuning.pl/zdj...nie-przyczajony
Pomijając kwestie stylistyczne; wystarczy zwrócić uwagę na spasowanie maski z błotnikiem i wiadomo, że to żadna profeska. Jeśli wziąć pod uwagę wiedzę autora nt. dzisiejszej motoryzacji i fakt, że coś tak kiepsko wykończonego, tak go zachwyciło, to chyba jasna sprawa, dla kogo jest powyższa stronka
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum